Logitech H390 Peste-ureche USB, Căști Stereo Hands-free Gaming Întâlnire de Video Chat Calculator de Birou cu Fir Căști cu Microfon

126.73lei

139.28lei

-9 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Logitech H390 Peste-ureche USB, Căști Stereo Hands-free Gaming Întâlnire de Video Chat Calculator de Birou cu Fir Căști cu Microfon cu Fir Control

Descriere:

1. Clare și transparente de sunet de calitate și convenabil de sârmă de control: Experiență clară de apel de rețea, și un simplu și convenabil plug-and-play USB, O conexiune și de anulare a zgomotului microfon.Nu este nevoie pentru a întrerupe apel pentru a regla volumul sau dezactiva prin firul de control.Laser reglat de acționare poate aduce digitală efecte de sunet pentru a dumneavoastră preferat de muzică și jocuri.

2. USB computer cască microfon: cască Ideal pentru aplicații cum ar fi apelurile vocale, Skype, și web conferencing.Lungimea 233cm cablu este doar dreptul, permițându-vă să stea și să se întindă în mod liber în conversații lungi.

3. Sunet stereo Digital de efect: laser reglat unitatea poate oferi un nivel sporit de efecte de sunet digitale, aducând o nouă experiență de muzică, jocuri și apeluri.Setul cu cască microfon este plug-and-play și sprijină pentru PC și Mac cu USB-UN port sau adaptoare, fără necesitatea de a instala software-ul.

4. De reducere a zgomotului microfon: reduce foarte Mult zgomotul de fond și să ofere apeluri clare efect.Microfonul tija de pe partea stângă este ușor pentru a localiza, care oferă un sunet mai bun de preluare.Atunci când nu este în uz, microfon boom-ul poate fi pliat.

5. Sârmă De control: casti cablu a construit-in fir convenabil de control, permițându-vă pentru a regla rapid volumul sau de control a dezactiva funcția fără distrageri.

6. Confortabil căptușit cu bandă de susținere și antifoane: banda de sustinere Ajustabila cu înlocuibile piele artificiala pernuțe, confortabil de purtat pentru o lungă perioadă de timp.Este, de asemenea, ușor de curățat.

7. USB-conexiune: USB suport plug and play, simplu și convenabil.Doar conectați USB-UN port la un calculator pentru a vorbi, a asculta muzică sau de a începe un joc.

Caietul de sarcini:

Cerințe de sistem: Compatibil cu majoritatea asteptare aplicații pe mai multe platforme și sisteme de operare, pentru Windows sau macOS, sistemul de OPERARE Chrome

Căști tip: căști cu Fir

Intrare impedanta: 32Ω

Sensibilitate (căști): 94dBV/Pa +/- 3 dB

Sensibilitate (microfon): -17 dBV/Pa +/- 4 dB

Raspuns in frecventa (casti): 20 Hz-20 kHz

Raspuns in frecventa (microfon): 100 Hz -10 kHz

Conexiune: USB-A (1.1, 2.0, 3.0)

Culoare: Negru

Dimensiune: 245x200x72mm/9.65x7.87x2.83in

Greutate: 197g

Lungime cablu: 2.33 m/7.64 ft

Notă:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Căști

1 X Documentația Utilizatorului

Etichete: logitech g933, g433 logitech, corsair căști, cască, end set de cap, hyperx cloud, Logitech, logitech mouse-ul, bluetooth handsfree, earphon

Nume De Brand Logitech
Conectori USB
Este wireless No
Max De Ieșire /mW
Comunicare Cu fir
Activă A Zgomotului De Fond No
Sprijin APP No
Certificare NICI unul
Stil Căști
Sensibilitatea [objectdB
Origine NC(de Origine)
Suport Card De Memorie No
Plug Type Tip De Linie
Numărul De Model h390
Control Al Volumului Da
Vocalism Principiu Orthodynamic
Funcția Comune Pentru Căști
Codecs NICI unul
Lungimea Liniei [objectm
Buton De Control Da
Logitech Model h390
Distorsiune Armonică Totală /%
Rezistenta [objectΩ
Numărul De Șoferi /
Caracteristici Cu Microfon
Rezistent la apa No
Cu Microfon Da
Driver Diametru /mm
Tip Wireless NICI unul
Lista De Pachete Manual De Utilizare

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea