Ventilator de răcire a Răcitorului de Căldură Exhaustor de Control al Temperaturii Pentru PS4 Slim Consola de jocuri

48.44lei

58.35lei

-16 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

100% de brand nou și de înaltă calitate

Material: ABS

Culoare: Negru

Gama de produse și funcția de introducere:

Acesta este caietul de sarcini se aplică la proiectarea și producțiede companiei TP4-819 PS4 Slim fan

Acest produs este un PS4 Slim gazdă pentru PS4 Slim gazdă ventilator de răcire, acest produs pare roman și ușor, ușor de transportat, ușor de utilizat, este PS4 Slim iubitorii de joc de lucrurile necesare.

Utilizarea ghidului:

Conectați cablul de alimentare

Rotiți comutatorul în poziția on pentru a porni ventilatorul

Când comutatorul este pornit AUTOMAT, modul auto va fi activat.Dacă temperatura crește, ventilatorul va porni automat și ventilatorul se va opri de lucru atunci când temperatura scade.(PS4 Slim gazdă măsurat, temperatura a crescut la 55 de grade Celsius fan începe, temperatura drooped la 45 de grade Celsius fan opri.)

Parametri Tehnici:

Domeniul de aplicare: Potrivit pentru PS4 Slim mainframe.

Tensiune de lucru: DC 5V

De lucru curent: 600mA

Prouct Dimensiune: 38*41*148 mm

Produs Accesorii: un cablu de alimentare

Atenționări:

În scopul de a utiliza produse corretly și performanța este bună, vă rugăm să citiți urmați cu atenție:

Putere de intrare trebuie să fie stabil DC5V standard tensiune de alimentare curent de ieșire are nevoie de mai mult decât 800mA

Dacă produsul este deteriorat, va rugam sa incetati utilizarea și trimite un profesionist de reparații, nu auto-demoltion.

În cazul în care apa să se usuce, nu se expune la soare în produs.

Nu utilizați reactivi chimici pentru a șterge un produs, nu zgâria produs cu un obiect ascuțit, vă rugăm să nu forța de extrudare sau drop zdrobitor produsului.

Vă rugăm să nu puneți la temperaturi ridicate sau a pus produsul în foc.

Dacă firul se încălzește în timpul utilizării, vă rugăm să nu mai utilizați-l.

Cantitate: 1 buc

Notă: din Cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

FAQ: 1.Este acolo orice Număr de urmărire pentru postul meu?Da, am livrat fiecare comanda cu Numărul lor de Urmărire, și puteți vizualiza transport staus pe site-ul corespunzător. 2. Este produs de același fel de poze?Da, toate pozele sunt reale.Am luat aceste fotografii prin noi înșine. 3. Ce dimensiune poate mi se potrivesc?Vă sugerăm să se uite la dimensiunea sugestie graficul de mai jos și produsul nostru dimensiunea diagramă dacă sunt normale figura.dacă aveți specială figura, vă rugăm să ne contactați ( spune-ne înălțime și greutate, bust, talie, șold dimensiune ). 4. Eu sunt un reseller,am dori să cumpere mai multe bucăți de produs, ceea ce este prețul en-gros?Bună,vă mulțumim pentru cererea dvs., dacă doriți să cumpere cantități mari, vă rugăm să trimiteți e-mail la noi, va vom oferi cel mai bun pret, multumesc!

Etichete: ps4 piele wrap, bevigac ps4, playstation 4 r1, dragon ball ps4, controller ps4 r2 l2 conductoare de cauciuc, d-pad ps4, plastion 4, ps4 transparent, linie stick, accesoriu ps4

Nume De Brand NoEnName_Null
Origine NC(de Origine)
Cu USB NO
Numărul De Model H8WA4N2262
Compatibil Marca/Model NICI unul

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea