USB3.0 Floppy Panoul Frontal 4 Porturi pe Panoul Frontal pentru 3.5 inch Floppy Bay 19 Pin la 4 Porturi USB3.0 HUB Card de Expansiune

65.04lei

114.09lei

-42 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

4Port USB3.0 Floppy de pe Panoul Frontal pentru PC Floppy Disk.Transferul de videoclipuri, muzică, fotografii și fișiere de date între dispozitive USB și computerul la o viteză amețitoare.Plug and play, nu este nevoie de sursa de alimentare.

Un multi-funcționale de pe panoul frontal cu 4 USB3.0 interfețe.Acesta asigură o viteză mare de încărcare care efectiv a salva timp și viteză mare rata de transmisie de date între calculator și dispozitivele USB fără date dae.

Acest Panou Frontal funcționează cu O placa de baza sau riser card cu două USB3.0 20Pin conectori, cu un program gratuit de 3.5-inch floppy disk chis.

culoare: negru

material: plastic + metal

Conținutul Pachetului:

1 x USB 3.0 pe Panoul Frontal

1 x 20PIN Cablu

1 x Cablu SATA

5 x șurub Set

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: splitter usb 19 pin, intel hd audio de pe panoul frontal, port usb, 19 pin usb, anti loc, sega floppy, 4 bay hdd, panoul frontal pc, panoul frontal, knipex

Numărul De Model usb 3.0 pe panoul frontal
Material metal + plastic
Certificare NICI unul
culoare negru
Numele produsului USB3.0 unitate golfuri de pe panoul frontal
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea