4X 72 LED-uri de iluminare Interioară Bar de Striptease Mașina Van de Autobuz Caravana Comutator pornit/OPRIT 12V 12 VOLT

94.97lei

146.09lei

-34 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristică:

* Perfect Dimensiune: Lumina Tratatului de 30cm (L) X 3 cm (W) X 2.5 cm (H).Această dimensiune perfectă vă permite să instalați oriunde.

* Folosind un design deosebit de CONDUS de curent constant sursa de alimentare a circuitului, de performanță este foarte stabil, de lungă de viață de 50.000 ore, protecția mediului, vă puteți bucura folosind-o.

* Super-Luminos și E nergy Sa ving: fiecare bară de lumină are 72 de becuri cu led-uri, este destul de luminos pentru a satisface orice nevoi.Putere 12W, durabil, consum redus de energie.Tensiune de alimentare: 12V DC, în condiții de siguranță pentru a utiliza.

* Ușor de instalat și de Control: bara de lumină ușor de utilizat de lumină.Aceasta este o bandă dublu adezivă, layout personalizat, puteți instala cu ușurință în orice loc.În plus, acesta are un comutator ON / OFF (manual), ușor de utilizat.

* Utilizate pe scară largă: Această bară de lumină pot fi folosite ca lumini de urgenta, camping lumini, repararea autovehiculului lumini, operațiuni de teren de lumini, masini / barci / rulote / remorci / camioane / cizme auto.Mare iluminat / decor în termen de 12V a vehiculului în interiorul sau în afara.

Caietul de sarcini:

*Stare: 100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate

*Culoare: Alb

*Culoare: Alb

*LED Cantitate: 72pcs

*Tensiune de alimentare: DC 12-85V

*Putere: 12W

*Echipare: Universal

*Material: Aluminiu + Plastic ABS

*Buton : ON / OFF

*Dimensiune: 30 cm (L) X 3 cm (W) X 2.5 cm (H)

Pachetul Inclus:

4 x 72 LED-uri Lumini de Interior

Notă:

1.Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2.Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

Etichete: vacanta de striptease, bara de led-uri, masina ford interior lumina, 24v led-uri de camioane, lampa led, express van, led-end bar, Benzi cu LED-uri, depozit, rulota caravana

Numele Modelului QM193264A
Tensiune 12V
Nume De Brand OLOEY
Putere 12W
Tip De Element Lumini De Lectură
Articol Greutate 496g

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea