Din lemn clasic joc de simulare de bucătărie serie de jucării de Tăiere de Fructe și Legume, Jucării Montessori educația Timpurie cadouri

52.24lei

62.93lei

-16 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Simulare De Bucătărie, Jucării De Tăiere De Fructe Și Legume De Set Jucarii De Educație Cadouri

OOTDTY

Caracteristici:

100% de brand nou și de înaltă calitate

★CREATIVE de FRUCTE de TĂIERE SET: Tăiere Set de Fructe este un joc-set de alimente cu un cuțit de lemn.Frumos pictate pe bucăți caracteristică detalii realiste.

★VOPSEA în condiții de SIGURANȚĂ:protecție a Mediului vopsea, în condiții de siguranță și non-toxice, primul element de jucării pentru copii este siguranța.

★ATRACTIV FARFURIE de LEMN: Această Tăiere de Fructe Set pentru copii include un atractiv Farfurie de lemn, care stochează toate piesele pentru convenabil de a călători și de organizare.

★ÎNVAȚĂ CONCEPTE DE PARTE ȘI ÎNTREG: mâncarea Noastră set de caracteristici de auto-stick de file care dețin piesele împreună și "felie" afară cu un satisfacerea criza de sunet.Aceasta vă ajută să învețe pe copii conceptele de parte și întreg pentru începutul matematica-abilități de dezvoltare.

★CADOU PENTRU COPII de 3 până LA 5: Această Tăiere de Fructe Set este un cadou ideal pentru copii de varsta de la 3 la 5 ani.

★100% FERICIRE GARANȚIE: Noi de design fiecare jucărie la cele mai înalte standarde de calitate, și de a hrăni mintea și inima.

Culoare: Aleatoare de livrare (Dacă ați cumpărat mai mult de una,de culoare ai primit poate fi de aceeasi culoare sau de culori diferite)

Material:lemn

Vânzări : Retail, Wholesal,Picătură De Transport Maritim

dimensiune: vezi poze

Cantitate: 1set

Notă:

Dacă aveți o cantitate mare (peste 50 de dolari), vă rugăm să nu ezitați să contactați-mă, eu vă va oferi cele mai bune reduceri, multumesc!

Dimensiunea De Măsurare Manual, nu poate fi un 0 la 2 cm de eroare, aparține fenomen normal.

Și din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Pachetul include: (Fără pachetul de vânzare cu amănuntul)

1 x Seria de Bucătărie de Jucărie

Etichete: lemn copaci jucarii, jucărie din lemn, bucătărie organ, tabla de joc, educația copilului, dezvoltare jucarii educative, muzica telefon, planta legume, mare montessori educative jucarii din lemn, copil jucărie

Intervalul De Vârstă 2-4 Ani
Gen Unisex
Clasificarea BUCĂTĂRIE
Origine NC(de Origine)
Avertizare Fii atent de mică unitate și pentru a evita să-l înghită
Numărul De Model BUCĂTĂRIE
Material Lemn
Certificare NICI unul

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea