Puternic Supt Masturbator Cana Cu Gemete Sex Oral Jucărie Pentru Bărbați Electric Vibrator Pompa de Vid Adult Produse de vagin artificial

106.45lei

143.86lei

-26 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Despre produs:

❤Automată Funcția de Încălzire --- Real orale a temperaturii(până la 37,5 ° c) în mânecă, a refuzat să-rece masturbare.Ca o femeie adevarata gura face, freci pula mare.

❤Siguranță Silicon Tunel --- de Înaltă calitate, non-toxic si inodor.Neted și flexibil, sărut și să ling obraznic cocoș.

❤Non-alunecare Mâner--- mâner Ergonomic design oferă o aderență mai bună, fără a cădea.Placerea de sine nu va fi întreruptă.

❤Puternic 12 Viteza de Vibrație --- vibratoare val este transmis de la glandul la partea de jos a penisului până la testicule.Elibera complet sălbatic.

❤Durabil și Comoditate --- baterie Reîncărcabilă sprijin 1,5 ore rapidă USB de încărcare pentru 2 până la 3 ore de plăcere, să dea o durată de putere maximă și un flux constant de sex culminant bucurie.Design rezistent la apa,usor de curatat,se clătește cu apă.

Etichete: al meu jucării sexuale, oamenii jucărie sexuală, vagin, jucărie sexuală, masturb bărbați, false vagin, sex stroker, masturb, de sex masculin masturb, nbor jucarii sexuale

Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Aeronave Cupa
Nume De Brand Vibefun
Dimensiune Masturbators
Obscene Imagine No
Categoria de produs Electric masturbari dev
Material Silicon
Caietul de sarcini Mona Garwin Sunet Aircraf
Funcția Aeronave Cupa
Principala Dimensiune 275 * 90mm
Tip De Control Automata
Sugestiv Sexual No
Tip De Element Vibrator
Categorie Aparate de sex masculin

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea