Auto Bluetooth 5.0 Transmițător FM Cu Lumină Colorată Radio Auto Adaptor Audio MP3 Player Hands Free QC3.0 Încărcare Rapidă

16.39lei

21.84lei

-24 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

【Bluetooth V5. 0 & Stabilă Transmisie 】Adoptat Bluetooth V5. 0 (Compatibil cu V1. 2/2. 0/2. 1/V3. 0/4. 0/V4. 1/V4. 2), aceasta fără fir transmițător FM este mult mai stabil și rapid, fără intermitentă deconectare în timp ce conectarea la telefoane inteligente.Acesta poate, de asemenea, se reconectează automat la ultimul dispozitiv conectat înainte.

【6 Inel de Culoare RGB Lumina 】vrei pentru a face masina ta interioarele arata mai distincte și mai rece?Transmițător FM noastră vă va satisface așteptarea cu 6 opțiuni de iluminat, cum ar fi Roșu Ferrari, Aston Martin Verde, BMW, Albastru, Lamborghini Galben, etc. Se face transmițător mai ușor să fi văzut pe timp de noapte și poate fi oprit cu usurinta.

【QC3. 0 Quick Charge & 2 Porturi USB】 Nu vă faceți griji cu privire la implementarea lentă sau insuficientă de încărcare în mașină cu adaptor FM.Unul dintre portul USB este conceput în mod normal pentru încărcare sau citind U disc, celălalt este QC3. 0 port de încărcare rapidă, care poate încărca dispozitivele de 4 ori mai repede decât în mod normal porturi de încărcare.

【Muzica Hi-fi & 3 moduri de joc】Sprijinirea redarea de muzică prin intermediul U disc (≤32G)/TF card (≤32G)/Bluetooth, Bluetooth adaptor auto vă va oferi mai multe stereo si sunet de cristal cu înaltă fidelitate sistem.Acesta susține, de asemenea, plug and play, precum și diverse format audio (MP3/WMA/WAV/FLAC)

【Apeluri Hands-free & Navigare de Voce】 Sprijinirea apeluri hands-free și de navigație de difuzare, acest Bluetooth transmițător radio va face de conducere mai sigur și mai multă concentrare, fără distragere a atenției pentru a verifica frecvent ecran.CVC tehnologie de anulare a zgomotului poate, de asemenea, atenua în mod eficient zgomotul pentru un apel clar.

Conținutul pachetului:

1x Bluetooth Transmițător FM cu Dual Portul de Încărcare USB

1x Ghid de Utilizare

Etichete: Radio auto de 24v, ham radio de alimentare, 12v putere suppli, radio de putere, radio mobile de alimentare, radio cb de putere de aprovizionare, 40v alimentare, 12v mp3, reglați alimentare, 24 v radio auto

De Certificare A Calității FCC
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model bluetooth transmițător fm pentru masina
Intrare 12-24V/2.4 A
Sursa De Alimentare Brichetă De Mașină Slot
Max. Putere De Ieșire 5W
Tip Încărcător Și Alimentare
Aplicate De Încărcare Rapidă Protocoale Alte
Interfață De Ieșire USB
GaN No
Nume De Brand Greatlizard

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea