Femei de moda de Culoare Argintiu Lucios Albastru de Cristal Zircon Rotund Set Inel de Nunta de sex Feminin Propunere Inel de Logodnă, Petrecere de Bijuterii RZ670

13.30lei

17.71lei

-24 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Transport & Manipulare:

1. Comenzile sunt livrate în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce plata este eliminat, cu excepția comenzile efectuate vineri până duminică și sărbători legale.

2. Vă rugăm să vă asigurați că adresa de livrare pe care le oferă pe Balioilhaircare.ro.,noi nu suntem responsabili pentru undeliverable adresa.

Feedback-ul:

1. Satisfactia clientului este obiectivul.Toate produsele sunt de calitate verificate.

2.Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru feedback-ul dumneavoastră dacă sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre.

3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru(3 stele) sau negative(1-2 stele) feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și lăsa un cumpărături fericit starea de spirit de aici.

Etichete: turnător propunere inel, propunerea inel trandafir, simplu inel de logodna, clasic de inel de logodna, propunerea inel albastru, subțire inel propunere, propunerea inel roz, propunerea inel galben, propunere unică inel, rmarriage propunere inel

Stil Trendy
Compatibilitate no
Material Cubic Zirconia
Ocazie Logodna
Lățimea Suprafeței De 5mm
Fine sau de Moda Moda
Forma\model RUNDA
Inele Tip Verighete
Setarea Tip Tensiune De Setare
Gen FEMEI
Metale De Tip Cupru
Funcția no
Numărul De Model RZ670
Nume De Brand mbet
Tip De Element Inele

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea