2020 Litere primavara vara noi de baseball capac șapcă de camionagiu de bumbac doamnelor men retro tata pălărie sport Golas os de baseball

18.91lei

30.97lei

-38 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici: de Înaltă calitate, piele-friendly material de bumbac.Moale și confortabil, respirabil design, puternică rezistență la UV; margine largă poate oferi umbra perfecta pentru fata ta și de a ajuta a preveni lumina soarelui dăunătoare.Rămâi sănătos pentru totdeauna!

Ocazii: șapca de baseball este potrivit pentru diverse scene, excursii, luna de miere, gradinarit, mers pe jos de câine, de vacanta, de călătorie în aer liber, plimbare cu barca, camping, vacanta, vacanta de week-end, drumeții, biserica și alte decoratiuni necesare.

Metodă de vânzare: retail/en-gros/marfă în vrac transport

Timp de livrare: 1-3 zile de la plata

Oferim servicii de transport

Directe de transport maritim

Putem trimite marfa direct la clienții dumneavoastră, dacă doriți, nu vom pleca informații despre noi

Tot lotul comenzile vor fi procesate în termen de 48 de ore!

Puteți utiliza imagini gratis, avem un profesionist de ambalare echipă și putem procesa rapid ordinele de zi cu zi.

Notă: 1. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-2cm de eroare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu ' t minte înainte de a comanda.

2. Din cauza diferențelor între diferite monitoare, o singură imagine poate avea o ușoară diferență de culoare, vă mulțumesc!

Etichete: capac retro, cap de rechin, șapcă de baseball pentru bărbați, ogkb leopard, căciuli de iarnă, kryoflux, snapback vintage, tad v, snapback statele unite ale americii, oamenii pălărie gros capac

Stil Casual
Nume De Brand johntodd
Material Panza
Numărul De Model Palarie Adult
Numele Departamentului Adult
Gen Unisex
Curea Tip Reglabil
Model Tip GEOMETRICE

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea