Hot Wheels Sălbatice Camion Concurenței Set Monstru Camion Lansator de Joaca Seturi de Roți Gigant Masina de Jucărie Cadouri de Crăciun Pentru Copii GKY01

148.16lei

296.32lei

-50 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Construi un camion imens lume și de a conecta aceste dispozitive la fiecare alte sau la Epic Bucla de Provocare (în funcție de situație).Aceasta este o idee mare cadou pentru copii de peste 4 ani, care vrea să facă lucruri.

Îmbunătăți imaginația copiilor prin intermediul unor jocuri, povesti oportunități și provocări creative.

Copiii pot folosi "Hot Wheels" masina si "Hot Wheels" camion monstru cu două lansatoare diferite pentru a spori acțiunea lor!

Inspirat de personalitatea lui favorit fan Monster Truck-Rechin de Bici și Os Vibrator!

Copiii se încarce mașinile, apoi utilizați Camion Monstru pentru a trage violent și începe acțiunea.Aceste dispozitive pot fi conectate împreună sau conectat la Epic Buclă Provocare aparat de jocuri.

Kit-ul poate menține de înaltă viteză obstacole și accidente.Perfect pentru utilizarea "hot wheels" pentru a crea povestiri clipe!Un plus rece pentru Copii Hot Wheels Monster Truck Lume.

Cadoul perfect pentru 4 ani și mai în vârstă.Culoare și decor pot varia.Nu se aplică la anumite "hot wheels" de vehicule.

Atât cu ridicata, cât și direct de transport sunt binevenite.

Directe de transport maritim, putem trimite produsele la clientii dvs.

Inainte de a cumpara, vă rugăm să citiți cu atenție acest articol pentru a reduce neînțelegerile și de a ajuta-ne să crească împreună.

1. Ne putem asigura că produsele noastre au fost atent verificate înainte de expediere.

2. Dacă sunteți o nevoie urgentă de produs, dacă nu puteți să așteptați cu răbdare pentru poșta pachet de China Post, vă rugăm să alegeți express metoda de livrare.Dacă alegeți China Post Air Mail, dar acesta este utilizat atunci când transportul este întârziată.Vă rugăm să nu accepte orice restituiri sau dispute, dar ne-ar plăcea pentru a vă ajuta să prelungi durata de procesare a comenzii.

3. Puteți folosi toate produsele de la plată.De obicei, noi vă va oferi numărul de urmărire în termen de 24 de ore și trimite pachetul în termen de 48 de ore.După ce pachetul este trimis, acesta nu poate fi controlat de noi.Foarte dependentă de transport internațional, am sincer sper că puteți înțelege și să aștepte cu răbdare.Dacă nu există nici o întârziere, vom încerca noastre cele mai bune pentru a ajuta și să ne anunțați.

4. Dacă achiziția de protecție de expirarea timpului, vă rugăm să ne contactați, vă putem ajuta să prelungi durata de protecție.

Despre feedback-ul

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților.Feedback-ul este foarte important.Vă îndemnăm să ne contactați imediat înainte de a da-ne feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem rezolva problema în mod satisfăcător.

Etichete: hot wheels tesla model, masina hot wheels, mattel hot wheels batman, ban michelin, monstru camion rc, hot wheels camioane, masina pentru autocolant, hot wheels mini bmw, hot wheels lote 2021, crăciun mașină

Tema HOT WHEELS
Scara 1
Categorie Jucarie masina de circuit
Material Plastic
Producător MATTEL
Caracteristică Hot Wheels Trafic Serie
Plastic Tip ABS
Origine NC(de Origine)
Dimensiuni Produs 4.41 x 10 x 6.1 cm
Certificare CE
Numărul De Model GKY01
Greutate 600g
Tip Masina
Intervalul De Vârstă > 3 ani
Nume De Brand HOT WHEELS

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea