WAFU WF-011W Invizibil sistemului de acces fără cheie Inteligent de Blocare a Ușii 433MHz Electronic de Blocare a Ușii de Sprijin iOS Android APP WIFI de Control a Debloca

445.51lei

586.20lei

-24 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

WAFU WF-011W Invizibil de Blocare a Ușii

Notă: Cu Adaptor WIFI, se poate realiza de la distanță, de blocare/deblocare prin telefon APP.Privire de ansamblu: Aceasta este o blocare invizibil, care nu poate fi scos în afara ușii.Se realizează reală a sistemului de acces fără cheie, nu vă faceți griji despre cheile pierdute, sprijinirea dual sistem de deblocare, Trei blocare/deblocare moduri opționale.Nu mai mult de foraj ca zăvor simplu de instalare, se potrivește pentru toate tipurile de usi: lemn, metal, sticla, etc. foarte convenabil.

Caracteristici:

1. Nici o gaură de design, deschide sau închide cu un control de la distanță, complet depășite tradiționale de blocare deficiențe, realizat de securitate reale. 2. Dublu Circuit, sistem dual, lucra în mod Independent.Folosind sistemul de așteptare pentru a debloca atunci când sistemul principal este rupt în jos. 3. Trei blocare/deblocare moduri optional: Telecomanda Chei și Telefon App(remote control) de blocare/deblocare , interior touch comutator manual de blocare/deblocare. 4. Atunci când bateria este descărcată, alarmă buzzer, înseamnă că schimbarea bateriilor este necesar. 5. Nu exercițiile necesare, instalare ușoară pe toate tipurile de usi, foarte convenabil.

Invizibil De La Distanță De Control De Blocare A Ușii

Nu gaura Cheii afara, nu există nici o modalitate pentru hoți.

Usor de instalat

Materialul de blocare este de 304 din oțel inoxidabil, este foarte fiabil.Nu exercițiile necesare, instalare ușoară pe toate tipurile de usi, foarte convenabil.

Trei deblocare/blocare moduri pentru opțional

Controler de la distanță de Telefon și APLICAȚIA & Interior Touch Comutator Manual de blocare/deblocare

De economisire a energiei de Proiectare

Acesta este alimentat de 4*Baterii AA(nu sunt incluse), care poate fi folosit timp de 1 an.Când bateriile de putere este mai mic, de blocare va face un sunet de alarmă.

Mult mai sigur și stabil

Dublu circuit sistem dual lucra în mod independent.Folosind sistemul de așteptare pentru a debloca atunci când sistemul principal este rupt în jos.

Caietul de sarcini:

Mașina Gazdă: Tip De Element: Blocare Invizibil Culoare: Negru/argintiu Metoda De Transmisie: Wireless, Atingeți Frecvența de transmisie: 433.92 MHZ(±50KHZ) Operațiunea Gama: în Termen de 15 m Modul De Deblocare: Cheie De La Distanță/ Touch Alimentare: 4*baterii AA (nu sunt incluse) De Viață a bateriei: poate fi folosit timp de 6 luni (sistem principal, folosind 20 de ori pe zi) Material: Otel Inoxidabil + Plastic Elementul Dimensiune (Cu Captură De Blocare): Abordare. 17.7 * 8.2 * 3.5 cm Articol Greutate (Cu Captură de Blocare): Abordare. 534g Telecomanda: Număr Standard: 4buc Sursa de Alimentare: 1*3V CR2032 baterie buton (incluse) Funcție: De A Bloca , Debloca Controler Registeration Număr: Max. 20buc Elementul Dimensiune (Per): 6*3*1 cm Articol Greutate (Per): 25g BT Adaptor: Culoare: Alb Dimensiune: 80*30*10mm Greutate: 25g Frecventa: 2.4 G Alimentare: AC Metoda de deblocare: App(remote control) Metoda de transmitere: WIFI Suport App: iOS, Andorid Sistem

Lista De Pachete:

Lista De Pachete: 1* Blocare Principal 1* Instalare Placa 1* Captură De Blocare 4* Telecomenzi 1* Pungă cu Șuruburi de Fixare 1* Manual De Utilizare (Engleza) 1* Adaptor WIFI Pachet de Informații: Dimensiuni Ambalaj: Aprox. 23*21*7cm Greutate Pachet: Aprox. 1176g

De ce să Alegeți "WAFU"

1. Puternic Anti-furt de Performanță Preveni tehnice de deblocare, pentru a preveni violența de blocare. 2. Modul De Transmisie Fiecare semnal de frecvență variabilă, pentru a preveni copierea, ridicat de siguranță. 3. Modul De Primire Fiecare frecvență variabilă semnale, deschiderea reciprocă rata este 0. 4. Fără Precedent De Înaltă Calitate Nu cheii de design, incasabil de nimeni 5. Sistem Inteligent Utilizarea dedicat un controler de la distanță, nici o parolă de scurgere de siguranță probleme ascunse 6. Protecția Mediului Corpul de blocare instalat în interior numai cu nr de blocare, care poate fi văzut în aer liber.

Etichete: lock wireless, wafu wf 010, NFC Blocare, inteligent de blocare ușă wifi de start google, blocare wafu, 280 micro motor, secur de blocare a ușii, wafu blocare 011a, nc electric picătură șurubul de blocare a ușii, acasă invizibil de blocare a ușii

Nume De Brand wafu
Numărul De Model WF-011W

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea