Amuzant Panza Geantă de Cumpărături Geantă de mână de Vopsea Tesatura Pensule Pictura Copii Copii DIY Desen Trage Set de Învățământ de Artă Jucarii si Cadouri

16.31lei

32.62lei

-50 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Sac de panza Geantă de mână de Cumpărături + Vopsea Tesatura + Pensule Pictura Copii Copil DIY Desen Vopsea Set Jucarii Educative pentru Fată Băiat

Detalii:

Geantă făcută din pânză de înaltă calitate, moale si durabil, de o parte a model drăguț, fără culoare și alta este gol, vă permite să și copiii dumneavoastră pentru a crea propriile picturi și desene pe ea , face personalizat de saci.

Aceasta vopsea non-toxic produce vie, bogat pigmentată și de lungă durată culori vibrante, care se usucă rapid.

Pictura poate exercita creier, pentru a permite copiilor să se concentreze, ține copiii departe de jocuri video pentru a-și proteja sănătatea vizual.

Poți renunța la ele doar modul în care acestea vin într-o grămadă ordonată și ascunde-le undeva pentru a economisi spațiu.

Setul include 1 sac de panza, 12 culori diferite de vopsea si 2 pensule de pictură.

Material: Panza, Propenă

Sac Dimensiune: 32 x 25 cm/ 12.60 x 9.84 inch

Fiecare Vopsea Capacitate: 3 ml

Pachet:

1 x sac de Panza

2 x Perie

12 x culori Diferite vopsea pe bază de acril

De plată >>

1. Acceptam Alipay, West Union, TT și toate Cardurile de Credit majore prin secure procesor de plată ESCROW.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 5 zile de la comanda.

3. Dacă nu puteți checkout imediat după comandă, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.

Transport >>

1. Comanda va fi livrat în 4 zile lucrătoare după plata integrală este stabilit.

2. Am doar nava a confirmat pentru adresa, vă rugăm să asigurați-vă că adresa dvs. de ordine este aceeași ca adresa de livrare.

3. Serviciu de timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

4. Dacă nu primiți coletul în timp, vă rugăm să Ne Contactați înainte de a deschide disputa , vom verifica problema și să dea o soluție în 24 de ore.

Garanție >>

1. 6 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).

2. Produsele defecte trebuie returnate în perioada de garanție, trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

Returnare Și Rambursare >>

1. Dacă elementul este defect, cumpărătorul ar trebui să ne contactați înainte de a returna produsul.

2. Dacă cumpărătorul nu ar dori să se întoarcă la post, se va face rambursarea integrală sau parțială, bazată pe situația detaliată.

Feedback-ul >>

Vom încerca cele mai bune noastre de a oferi clienților noștri o experiență de cumpărături fericit.Va rugam sa Ne Contactati pentru a rezolva orice problemă înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem oferi o soluție cât mai curând posibil.

Etichete: cabina vopsea, pensula seturi, pictur, sac de distracție, art papusa, copil set de desen, tesatura pvc, art lac, mare geantă de mână pentru femei, aqua jucărie

Clasificarea Vopsea De Învățare Notebook/Caiet De Colorat
Intervalul De Vârstă > 3 ani
Tip Colorate Noroi Pictura
Numărul De Model Creative Canvas Tote Bag Picturi Desene DIY Jocuri de Învățare
Plastic Tip PVC
Gen Unisex
Avertizare Vezi descrierea de///Educație Creativă Papetărie Geantă de mână
Material Plastic

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea