Silicon Anti-zgârieturi Pisica Pantofi pentru Pisica să se Scalde Cainele de Companie Pantofi Reglabil animale de Companie Laba Protector pentru Scăldat 4BUC/Set Pisica Pantofi

21.18lei

29.44lei

-28 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Pisica pantofi sunt în principal concepute pentru pisica să se scalde, cu utilizarea pe scară largă atunci când a vedea un medic, de ras, de verificare, aceasta ar putea preveni pisica zgârie cu ghearele.Aceasta pisica pantofi pot fi ajustate, pachetul vine cu 4 buc pentru dumneavoastră.Material siliconic, moale și în condiții de siguranță pentru a utiliza, aveți nevoie să vă faceți griji despre a fi zgâriat în timp ce ajuta pisica ta de baie.

Caracteristici:

Cel mai sigur de Protecție: cizme de protecție poate încadra în ghearele pisicii, atunci când văd un medic, de ras, de verificare, aceasta ar putea preveni pisica zgârie cu ghearele.

Prim-Calitate: Realizate din Softsilicone material, moale și în condiții de siguranță pentru a utiliza.Acest produs poate fi folosit la baie, tunsoare, a examina și trata pisicile.

Dimensiuni reglabile: material Moale, folosi magia autocolant pentru a ajusta dimensiunea corespunzătoare.Curea elastică, ușor de cataramă și libertate.

Designul inteligent: deschiderea este conceput pentru diferite dimensiuni pisici; Jos gaura de design, anti-acumulare de apă atunci când au baie; Convex inel de design, pentru a preveni curea de alunecare în sus.

Vă faceți griji Gratuit Garanție: Orice problemă, vă rugăm să contactați magazinul nostru fără ezitare.Onoarea de a vă servi!

Caietul de sarcini:

Nume: Silicon anti-zgârieturi pisica pantofi

Culoare: blue Sea

Material: Silicon

Dimensiune: 7*4 cm

Cantitate: 4 buc/set

Pachet De Informații:

Pachetul dimensiune: 10*10*5 cm

Pachetul greutate: 60g

Ambalaje Din Plastic

Notă:

Ar putea fi câteva abatere datorită măsurare manual sau ușor diferență de culoare ca urmare a scena de fotografiere.

Lista De Pachete:

4* Silicon anti-zgârieturi pisica pantofi

1.Produs Original, pozele sunt furnizate pentru clienții vechi.

2.En-gros/dropshipping ambele acceptate, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți nevoie de o mai mare pret sau mai rapid de transport maritim.

3.Am expediat în întreaga lume prin China post,HK post EMS,DHL, Fedex,și așa mai departe,în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi.suntem în imposibilitatea de a controla timpul de livrare,deoarece este procesat de către terți de servicii.

4.Serviciu de timpul de tranzit este prevăzută de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia,în special în timpul sezonului de vacanta .

1. Dacă ceva te face să nemulțumit sau supărat, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi Feedback-ul.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema până când satisface.

2. Dacă vă satisface cu produsul, vă rugăm să adăugați magazinul nostru la lista de favorite și lăsați un feedback pozitiv (5stele) pentru a încuraja noi! ?

3. Vă rugăm să nu lăsați orice feedback negativ sau neutru sau deschide orice litigiu, fără nici o comunicare cu echipa noastră de servicii, credem că putem rezolva problema pentru tine perfect într-un mod prietenos !

Etichete: baie pisica, anti-alunecare, câine, cizme de companie, cafea pantof, anti scratch pentru pisica, laba piston, naiba pantof, gheata de pantofi, tort de pantofi, câine de cauciuc pantof

Material Silicon
Material De Sus Cauciuc
Dimensiune 7*4cm
Material De Talpa PVC
Sezon Toate anotimpurile
Tip De Element Pantofi
Tip pisici

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea