2 buc 300 DB Masina Auto 12V-Claxon Tare Electric Vehicul, Motocicleta, Camion, Barca Melc Corn Corn de Aer Multi-ton Claxon Claxon

57.69lei

67.89lei

-15 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Dimensiune produs: 9*9*9cm

Produs ambalare: cutie

Ambalare dimensiune: 9*9*9cm

Caracteristici produs: 1. 300 dB corn de tren: electric corn melc are un interior de reflux de design, cu un volum maxim de 300 dB, oferindu-vă cu un sunet puternic si clar pentru a-i avertiza pe alții.Mai important, vorbitori de 12V poate ajuta să reduce leziuni inutile și de a îmbunătăți siguranța de conducere.

2. Durabil si rezistent la apa: produsele Noastre sunt realizate din ABS, material polimer cu rezistenta la coroziune puternică.Iar produsul este un produs rezistent la apa, acesta nu va rugini când plouă, nu va scurt-circuit, nu se va sparge din cauza expunerii pe termen lung în zilele însorite, nu vor fi afectate de ploaie și de lumină puternică, și este foarte durabil.

3. Greutate redusă și ușor de instalat: boxele Noastre au puternice in miniatura injecție directă compresoare, nu voluminoase compresoare de aer, doar mici dispozitive care pot produce un sunet incredibil.Melcul nostru corn este echipat cu șuruburi și console, deci instalarea este ușoară.

4. Gamă largă de aplicații: coarne de tren sunt potrivite pentru aproape toate vehiculele.De exemplu: diverse motociclete, atv-uri, karturi, camioane si 12V surse de alimentare, etc. Nu vă faceți griji că vorbitorii nu sunt potrivite deloc.Cel mai important, boxele noastre sunt, de asemenea, compatibil cu Suv-uri, masini, nave și motociclete.

5. Cadoul perfect: Acesta este un accesoriu masina de corn pe care le poate oferi cu conducere în condiții de siguranță.Cred că acesta este produs soția, familia și prietenii au nevoie.Puteți să le dați ca de Craciun sau de ziua de nastere cadouri.Ei vor striga.

Descriere produs

Culoare: Suruc + 2 buc

Impermeabil corn melc face masina ta mai colorate.

Avantajele produsului:

Produsul are non-contact, sunet de bună calitate, stabil, frecvență, durată lungă de viață, mai multe sunete, permanent setările de stocare, fără frică de eșec de putere, usor de instalat, simplu de utilizat, stabil și de încredere de lucru, manopera rafinat, și diverse tehnico - indicatori standardele Industriei.

Despre sunet difuzor:

Datorită structurii sale, melcul corn va vibra prin placa de sunet, și aceeași putere va crește de sunet, și mai mult transmiterea sunetului și de economisire a energiei.Sale mai tare și mai pline de sunet va impresiona cu siguranta masina ta.

General electric - sunet de corn este: "DI, DI~"

Sunetul de corn de melc este: "BA, BA"

Sunet mai plin și o viață mai lungă!

Ochelari:

Tensiune: 12V

Frecventa: low 410HZ mare 510HZ

Hz nivel de zgomot: 300 dB

Putere: 48 w

Dimensiune: așa cum se arată în imagine.

Pachet descriere: Super 2*300 DB corn de tren pentru camion

2 foi de tablă de fier.

2 căști.

Utilizare: după cum se arată în imagine

Produs material: metal

Lista de pachete: 2*difuzor

2*Foaie De Fier

2*Piuliță

Note:

1. 1 inch = 2.54 cm

2. Vă rugăm să-l măsoare tine de a alege mărimea potrivită.

3. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Etichete: claxon tare, corn, corn pentru masina tare, coarne de aer coarne, corn de aer, 1 motocicleta corn, subțire motocicleta corn, corn camion, super soco ts, soco

Tip De Element Multi-tone & Claxon Coarne
Înălțime Element 9cm
Articol Diametru 9cm
Modelul Anului 2020
Lățime Produs 9cm
Extern De Certificare De Testare CCC
Articol Greutate 0.55kg
Element De Lungime 9cm
Tip De Material Metal
Origine NC(de Origine)
Numele Modelului Multi-tone & Claxon Coarne
Caracteristici Speciale Durabil si rezistent la apa

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea