10 Viteza Rabbit Vibrator Vibrator G-Spot Stimulare Clitoris Masaj Dublu Vibrator USB Reîncărcabilă Bagheta Adult Jucării Sexuale pentru Femei

67.64lei

96.63lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Vă rugăm să vă Abonați magazinul nostru!!

Vom neregulat dat niște Cupoane!!Pentru fanii nostri de sprijin!!Valoarea cuponului este incert!!(2$-10$ un prag) Pentru Mai multe Detalii, vă rugăm să verificați în "Hrană pentru animale" !!

Sfaturi:

Engleză în descriere produs imagine a fost extras, dacă nu știi limba engleză poate fi tradus în limba țării

Pachetul include:

1 x Vibrator,1 x cablu usb

Despre Produs

Superior medical clasa ABS si silicon, seif, inodor și piele-friendly.Dual design cu motor care stimuleaza simultan clitorisul, vaginul și G-spot.Buna,exquiste și formă compactă, care să permită cu ușurință introduce în vagin.Mai intensă și toate în jurul valorii de stimulare din reglabil 10-viteza de vibrație.Design ergonomic cu îndoire glandul pentru a stimula în mod eficient punctul G, trezind cele mai intense orgasme si placere sexuala.

Măsuri de precauție

1. După utilizare, "jucărie", are o cantitate mare de secreții și lubricat reziduuri.Se va ușor de rasa bacterii dacă nu-l curat pentru o lungă perioadă de timp.Deci, vă rog, curățați "de jucărie", imediat după utilizare. 2. Atunci când curățați "de jucărie", vă rugăm să nu despărțim apa de la întrerupător și de alimentare sacou.Trebuie doar să utilizați degetele și apă, pentru a curăța, nu utilizați o perie sau acid cleaner. 3. După spălare, ștergeți cu o cârpă de bumbac uscată este recomandată, de înaltă calitate țesutului este, de asemenea, o alegere bună.După șterge de apă, se usucă în mod natural și pentru a evita expunerea la soare! 4. În cele din urmă, puteți utiliza speciale de curățare lichide sau alcool diluat (75%) pentru a dezinfecta, sau puteti presara niste pudra de talc pentru depozitare. 5. Puteți utiliza catifea sac sau sac de praf pentru a stoca.Păstrați într-un loc răcoros și uscat.

1、Dildo vibrator punctul G stimulare 2、stimularea Clitorisului 3、Siguranță silicon stimulare vaginala

Dimensiunea Portabil

Ia-l cu tine oriunde te duci, bucurați-vă de ea în orice moment!

Alimente de înaltă calitate materiale ecologice , Fiabile utilizare

Ultra Puternic Vibrații

Puternic controlate independent motoare, 10 x 4 posibil modul de vibrație combinații 4 Viteze de Vibrații 10 Modele De Vibrații

Ușor Tăcut Vibrator

Întregul corp rezistent la apa USB de Încărcare Mici și ușoare MUT

Convenabil USB cablu de Încărcare

FUNCȚIA DE REZISTENT LA APA

Corp complet rezistent la apa spală imediat după UTILIZARE

Afișare Produs

Despre Pachet

În scopul de a proteja intimitatea dumneavoastră, vă garantăm pentru a trimite produsele într-o stare de siguranță.Produsul va fi dotat cu un airbag/galben cu bule de plic de plastic pentru a evita deteriorarea în timpul transportului.

Despre Garanție

Rambursare completă dacă produsul nu corespunde descrierii sau defecte.

Despre Produs

Toate produsele sunt 100% de brand nou, funcțional și verificate cu atenție înainte de a trimite.Toate produsele sunt realizate din material de calitate Medicală, siguranța 100%, inofensiv pentru organism, (este normal ca tu miros miros ușor atunci când deschideți mai întâi, pentru că produsul a fost sigilat pachet de luni de zile.Vă rugăm să curățați-l și uscați-l în mod natural, mirosul va dispărea în curând.)

Etichete: patch-uri de x copii, redmi 4x caz w140, pantaloni dunga fete, silver eye shimmer, obitsu corpul blythe, copac note muzicale, pantofi avion turism, copac picturi murale școală, relame 5 pro cinema

Numărul De Model SK-20010701
Origine NC(de Origine)
Tip iepure
Material Silicon Medical
Obscene Imagine No
Sugestiv Sexual No
Nume De Brand SHAKI
Mărfuri De Certificare A Calității 3C
Tip De Element Vibratoare
Dimensiune 40*200mm

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea