3A 6V 12V PWM Panou Solar Controler de Lumină de Încărcare a Bateriei de Reglementare Inteligentă

42.33lei

57.98lei

-26 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; } SX 01 nr. de reper producător pentru control inteligent este realizat prin utilizarea microprocesor si control dedicatcalcul.Prin computer chips-uri, controlere ia probe de la parametrii de depozitare tensiunea de la baterie, baterie solara, de descărcare de gestiune curentă și envirnment temperatura, și apoi utilizați de control dedicat modul de calcul pentru a controla rata de descărcare de gestiune și să-l potrivesc cu personajele de baterie de stocare, realiza mare exacte de compensare a temperaturii.

PWM modul de încărcare și de înaltă eficiență de control sunt disponibile pentru baterie de stocare.Așa că, baterie de stocare este întotdeauna în perfectă stare de funcționare, ajuta prelungi durata de viață.Operatorul a diverse dispune de diferite moduri de lucru și a construit zeci de efecte de iluminare care poate satisface clienții diferite cerințe.

Preveni baterie de stocare fiind taxați, peste evacuate și înapoi evacuate noaptea, și, de asemenea, are PWM flating - încărcat de protecție.Porni automat de pe proiector în funcție de luminozitate, la apus de soare.

Transforma în mod regulat de pe proiector în funcție de valoarea setată sau opri automat în funcție de luminozitate de la răsărit. 9 clase pot fi ajustarea pentru controlul sensibilitate la lumină, prin utilizarea parametrilor, utilizatorii pot controla timpul de iluminare pe seara sau de iluminat pe la zori, în Plus, ea are la jumătate de putere reglabil caracteristici (9 clase cu diferite de putere sau luminozitatea poate fi setat pentru a salva electricaity).

Tandem tip de încărcare PWM de control este utilizat, ceea ce face ca circuitul de încărcare de pierderi de tensiune este de numai 1/5 din dioda, eficiența de încărcare este de 3% până la 16% mai mare decât non-PWM și de utilizare a energiei de timp este mai lung.MOSFET de putere este, de asemenea, utilizat pentru a preveni descărcarea bateriei invers prin placa de baterie, care reduce taxa pierdere.

Circuit deschis este folosit pentru anti-protectie la supraincarcare, care protejează în mod eficient panou solar.

Memora automat diverse parametrii stabiliți de către utilizatori, iar datele nu se vor pierde în situația de pană de curent neașteptate sau bateria este folosit.

Material:plastic coajă

Culoare:Negru & Alb

Pachetul Inclus:

1 x 6V-12V PWM sloar panoul de controler de lumină

1 x manual de Utilizare

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: control solar, încărcător de control, 12v regulator de incarcare, panoul pv, responsa control, sistem fotovoltaic, 30a pwm, solare termice, 40a solare, hibrid de reglementare

Origine NC(de Origine)
Certificare NICI unul

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea