Furtun de silicon pentru Mini Cooper S 1.6 R56 Turbo Superior de dirijare a Aerului de Admisie fara senzor

532.60lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Cumpărătorii internaționale – vă Rugăm să Rețineți: taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Informații despre produs bine ati venit la magazinul nostru.Noi de aprovizionare de CALITATE PREMIUM din aluminiu radiator si furtun de silicon kit, răcitor de ulei, intercooler si kit de curse auto și curse auto cu bicicleta.Vă promit că toate produsele noastre sunt realizate din cele mai bune materiale și de fabricație avansate tehnica.Toate produsele noastre sunt 100% testate complet pentru a asigura o calitate de top.Toate fabricate într-un nou stat a instalației de arta cu același proces de fabricație care OEM companii folosesc.

Starea De Calitate Premium. 100% de asigurare a calității testat de Brand Nou.Nu a folosit niciodată sau fabrica cumpăra out.Toate Autentice.Fotografiile noastre sunt fotografii reale ale produselor pe care le cumpără.Nu am copia de la o altă societate de catalog sau site-ul.Rapid de transport maritim.Scăzut Preț Garantat - Va Meci De Preț!!! (Se Pot Aplica Anumite Restricții)

Caietul de sarcini

De înaltă calitate armat cu material silicon

Buna stergeti termina

Temperatura de lucru: -60 ~ 260 grade

Presiune de lucru: 0.3-0.9 Mpa

Presiune de rupere: 2Mpa

Grosime: 2mm-5mm, 3-4 ochiurilor de plasă Poliester sau Nomex straturi

Dimensiune toleranță: +/-0.5 mm

R esistance la UV, apă, ozon și oxigen opțiune de Culoare: ROȘU/ALBASTRU/NEGRU

Vehicul Dedicat Pentru Mini Cooper S 1.6 R56 Turbo Superior de dirijare a Aerului de Admisie fara senzor

Termeni de Stare Fără preluare, de cumpărături on-line numai.Suntem producator, nu de importator.Toate magazin de ordine, ordine în vrac, en-gros este binevenit.Avem, de asemenea, make-to-order.Vă rugăm să nu ezitați să întrebați.

Reveni poți returna produsul în termen de 14 zile în cazul în care elementul primiți nu este descris .Toate elementele luate în considerare pentru schimb sau de restituire trebuie să fie returnate în condiția "ca nou", complet cu toate materialele de ambalare, în caz contrar, elementul va fi considerat element utilizat și poate fi considerat pentru trade-in scopuri numai.Cumpărătorul este responsabil pentru costul de transport pentru retur.De transport și costurile de asigurare nu vor fi rambursate.Vom aranja pentru o înlocuire de a fi trimis de îndată ce elementul este primit de către noi.Obiectele găsite de a nu fi defecte vor fi returnate pe cheltuiala cumpărătorului.Ne pare rău dar nu va fi nici revine acceptat din cauza pentru a schimba mintea ta.

Garanție 1 An Garanție împotriva Defect de Fabricație!

Etichete: senzor hall ss41f, dsg vw, Radiator de 240mm, tigaie din fontă cu capac, MagSwitch, aportul mini cooper r56, 280mm radiator, radiat, golf mk5 r32, Oglinda Ecran

Grosime 2mm-5mm, 3-4 ochiurilor de plasă Poliester sau Nomex straturi
Numarul Parte 8429
Caracteristici Speciale Radiator
Țara/Regiunea de Fabricație China
Tip De Material Silicon
Finisaj de suprafață Buna stergeti termina
Element De Lungime 40CM
Articol Greutate 1.2kg
Plasarea pe Vehicul Motor
Pentru Autovehicule Marca/Model Mini
Înălțime Element 20CM
Mini Model Cooper
Lățime Produs 30CM
Presiunea De Lucru 0.3-0.9 Mpa
Presiune De Rupere 2Mpa
Nume De Brand Rewinner

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea