Vânătoare tactice lanterna led-uri usb reîncărcabilă lanterna led-uri puternice flash de lumină cree xm-l2 rezistent la apa baterie 18650 lampă de mână

45.42lei

90.84lei

-50 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere Produs

Caracteristici modul Tactic, plus modul de lucru: tactica modul (dublu întrerupător, comutator 1: apăsați tasta On/ Off Switch2: Apăsați pentru a deschide/vrac apoi off) mod de Lucru: modul 5 (ridicat / mediu / low / strobe / SOS) apăsați lung pentru 3s, Orice modul de pe Micro USB 5V de încărcare: încărcare cap USB, USB de pe computer, masina USB, putere mobil USB poate încărca lanterna de Mare putere și de calitate XML L2 lumină, durată lungă de viață(100.000 de ore) Construit din aero calitate din aliaj de aluminiu Robust HAIII militar clasa a hard-anodizat atac parte a capului poate fi folosit pentru alte scopuri.Cabluri interne se aplică de înaltă eficientă circuit de rapel, și poate utiliza bateriile în cea mai mare măsură.Potrivit pentru locul de muncă, tactici, vânătoare, alpinism, pescuit, camping și activități în aer liber, etc.Caietul de sarcini Brand: HEDELI Nume: tactic lanterna LED tip: XLamp XM-L2 LED Bec/LED Durata de viata: 100.000 ore Luminos de culoare: alb rece modul Tactic : dublu întrerupător, comutator 1: apăsați tasta On/ Off Switch2: Apăsați pentru a deschide/pierde apoi pe modul de Lucru: modul 5 (ridicat / mediu / low / strobe / SOS) apăsați lung pentru 3s, orice modul este dezactivat tip Baterie: 1x18650 convex Baterie culoare Corp: Negru Material: Aliaj de Aluminiu Lanterna net greutate: 135g Dimensiune : 148 mm (5.83 inch) * 37mm (1.46 inch) * 26mm (1.02 inch) Acumulator: Directă USB de încărcare

Călduros memento: vă Rugăm să nu strălucească greu fascicul de lumină direct în ochii , mai ales copiii!

Ați putea dori, de asemenea

.Despre Culoare Nepotrivire

1. Diferențe de culoare poate pentru că de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în oglindă,Iluminare de fundal etc. Cu toate acestea, dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită, vă Rugăm să ne contactați vedea dacă o întoarcere sau de restituire este posibil.

.Despre Noi

1:acceptam design personalizat și amestecat cu ridicata,Am promisiunea de a furniza cele mai bune produse de calitate,Cele mai bune preturi si cele mai bune servicii.

2:Suntem în mod constant de lansarea de noi modele care se potrivesc pe piața internațională a standardelor.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru informații suplimentare.

3:logistica Profesionala de ambalare a face produsele mai sigure de transport.

4:Dacă aveți orice cerințe pe ambalaj, vă rugăm să ne contactați,

5:Dacă aveți nevoie urgent de produse, vă rugăm să alegeți metoda de transport DHL sau EMS și plătească în plus transport maritim.

.Politica De Returnare

1:Vom garanta risc zero experiență de cumpărare aici.

2:oferim rambursare completă,dacă produsul are probleme de calitate.

3:Dacă nu este mulțumit cu orice întrebări despre produsele noastre, în plus față de calitatea produselor, vrei pentru a schimba elementele sau returna produsele.Tu ar trebui să plătească suplimentar taxele de expediere suportate și produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea inițială.

.Feedback-ul

1:va oferim mereu cel mai mic preț pentru cele mai bune produse și servicii pentru tine.

2:Feedback-ul Dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa feedback-ul mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru, vă mulțumesc foarte mult!!!!

3:vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru sau negativefeedback.Vom tryour mai bun pentru a rezolva problema și lăsa un cumpărături fericit starea de spirit de aici.Multumesc!!!!

Etichete: mtb metru de putere ciclism, mcpcb, 18 t6, senter led cree xm-l2, lanterna xhp, o lanternă de mână, mare parte lanterna, cree led, cree led-uri usb, contor de energie ciclism manivela

Nume De Brand paweinuo
Zoom No
Numărul De Model IHW531A1
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Lanterna Tip tactice,Vanatoare, Ciclism, Alpinism, Camping și Outdoorortable
Putere 10W
Incarcator Multifuncțional Încărcare
Funcția Greu De Lumină
Numele produsului Lanterna tactice
nume 1 vânătoare lampa
Origine NC(de Origine)
Suport Dimmer 5-8 fișiere
numele 2 lanterna de vanatoare
Numele lanterna led-uri
Comutator De Mod Zoom În
Rezistent la apa Da
Lumen Alte
Distanță De Iluminat > 500 de metri
Tip De Element Lanterne
Certificare CCC
Distanța Focală Reglabil
Corpul Material Aliaj De Aluminiu
Modelul de Margele de LED-uri l2
culoare negru

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea