Dia 44mm Singur Disc de Cuplare 8.7 N. m 8mm 10mm 11mm 12mm14mm 15 mm 16 mm 17 mm 18 mm 19 mm 20 mm Alezaj Dimensiune Arbore Motor Disc Cuplare

62.27lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

SFATURI: Pentru livrare internationala,nu pot avea taxe vamale în țara dumneavoastră,suntem dispuși să declare produsele și valoare în funcție de cerere și în funcție lea e internaional s tandard normele, obiceiurile locale taxe ar trebui să fie plătite de către cumpărător.

Stare: Brand New

Model: OD44/ Cuplu maxim:8.7 N. m / Max.Cuplu:17.4 N. m Singur Disc de Cuplare

Sfaturi:

1)vă Rugăm să selectați corect bore size ca nevoia ta

2)Din moment ce nu este de a sprijini intrare "." în alezaj dimensiune listă,astfel încât pentru 12.7 mm dimensiune,în loc de "CENTIMETRU" ,de exemplu,dacă aveți nevoie de 12.7x19mm dimensiune,vă rugăm să alegeți "Inch x 19mm"

============================== ============ ================== ================= ========

Acest ordin cu totul inclus

1buc pentru bore size-ai ales

============================== =================== ================== ========== ========

Dacă ai nevoie de alt tip de cuplare sau în alte bore size,vă rugăm să ne contactați,vă mulțumesc.

Va putem oferi modelul complet de Cuplaj Flexibil , Maxilarului Couping , Disc de cuplare ,

Cuplaj Flexibil

Falca De Cuplare

Disc De Cuplare

*PRODUCEM LINIAR AX,BALLSCREW,ROC/SBR LINIAR FEROVIAR DE SPRIJIN.TBRUU/SBRUU SUPORT LINIAR,SHF/SH/SK SPRIJIN,BK/BF/EK/EF/FK/FF BALLSCREW END SPRIJIN ÎN MĂRIME COMPLETĂ.

*Combinat/cuprinzătoare scopul este recomandat.Mai cumperi, mai mici vor fi costurile.

*PUTEȚI TRIMITE LISTA DE PRODUSE PENTRU CARE AVEȚI NEVOIE,ȘI VOM VERIFICA TOTAL DE MĂRFURI PENTRU TINE.

PLS FACE PLATA ÎN TERMEN DE 3 ZILE LUCRĂTOARE DE LA LOCUL DE COMANDA,ALTFEL NU AM PUTEA PĂSTRA ORDINEA, DACĂ ALTE DIAVOLI NEVOIE DE ACELAȘI PRODUSELE ȘI SOLUȚIILE NOASTRE DE DEPOZITARE SUNT LIMITATE.

*Cele mai multe produse sunt în depozit,și poate fi dlivery în termen de 5 zile.

*Aer costul de transport maritim este mult diferită în diferite țări/zone, transport Gratuit prin China Post/Hongkong Post.în general, nevoie de aproximativ 22-35days pentru cele mai multe țări.

*Pentru transport gratuit produsele,dacă aveți nevoie de ele în regim de urgență și preferă livrarea de către EMS,pls contactati-ne.

Suntem un producător profesionale pentru feroviar liniar,liniar ax,suport liniar,liniar unitate,ballscrew și de sprijin.

Pentru cea mai mare parte,pls contactati-ne pentru mai multe detalii.

Dacă aveți nevoie de alte produse de mișcare liniară care nu sunt cotate la magazin sau aveți orice întrebări,pls a trimite mesaj si va vom raspunde în termen de 24 de ore.

*Ne exprimam speranta de a avea o placuta de cooperare cu fiecare prieten.și vom încerca cele mai bune pentru a aranja pentru cât mai bine putem. *Deși,BST AUTOMATIZARE pot promite toate produsele pot sosire, în 100% condiții pentru că nu au multe posibilitati timpul tranzacției,dar promit că vom încerca cele mai bune pentru a rezolva problema în cel mai rezonabil mod. *Ne exprimam speranta de fiecare prieten poate fi un fericit cumpere de la noi,și sincer sper că vă pot da BST AUTOMATIZARE 5 stele feedback-ul. *Dacă există o problemă atunci când ai primit pachetul,vă rugăm să ne contactați în primul rând,feedback-ul negativ nu poate rezolva orice probleme,si ne exprimam speranta de a avea un frumos comunicare cu fiecare prieten și pot obține 5 stele feedback-ul pentru toate ordin.

Etichete: Ax de 19mm, tactic cuplor rapid, 1500 mm șurub cu bile, 11mm montare domeniul de aplicare, conector ax, 15 mm ax, a1398 display, m3 cu motor, motorul arborelui de cuplare, De la 5 la 8 cuplaj

Material aluminiu
Standard sau Non-standard STANDARD
Nume De Brand BSTMOTION
Numărul De Model BR44L34
Flexibil sau Rigid Flexibil
Structura Oldham

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea