Femeile Respirabil Sport Solid Costum Sport T-shirt, Pantaloni Scurți Yoga Set Haine de Fitness Rula Jogging Sport Set Sportwear Trening

52.19lei

89.98lei

-41 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Femeile Respirabil Sport Solid Costum Sport T-shirt, Pantaloni Scurți Yoga Set Haine de Fitness Rula Jogging Sport Set Sportwear Trening

Multumesc pentru vizita magazinul nostru și de a face afaceri cu noi, pentru a oferi servicii mai bune, vă rugăm să ia un minut pentru a citi sfaturile de mai jos:

1. Datorită măsurare și metode de fotografiere, ar putea fi ușor diferență de culoare și 1-3cm dimensiune toleranță între imagini și produsele fizice, vă rugăm să amabilitate înțeleg.

2. Vă rugăm să ne contactați dacă nu primiți coletul în timpul de livrare.

3. Pentru vrac de cumpărare, vă rugăm să contactați-ne pentru pret mai bun.

4. Pentru a evita orice greșeală, vă rog lăsați-vă numele complet și adresa curata.

5. Pentru orice problemă, vă rugăm să ne vorbească înainte de a da orice comentariu, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi cea mai bună soluție.

6. 5 stele de evaluare și a companiei este scopul nostru, așa că vă rugăm să nu lăsați un feedback negativ sau să prezinte o dispută înainte de a ne contacta.

7. Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să le spui prietenilor tăi.

Vă mulțumim din nou și bucurați-vă de cumpărături.

EARTHCORE este modernizarea brand de R&S, R&S a fost inițial de la REPORNIRE, după 12 ani greu de lucru, Amy și Suzi a început propria afacere, e un nou început pentru viața lor, au știut că au de gând să se confrunte cu dificultăți diferite, dar, ei credeau că vor cuceri le-a și realizat ceva.La fel ca în sport, de fiecare dată când crezi că ești aproape de limita, atâta timp cât vă păstrați merge un pic mai mult timp, veți experimenta o varietate de plăcere.Am încercat să transmit acest mesaj: dacă sunteți dornici și gata de a face ceva nou, niciodată nu e prea târziu, repornirea o nouă călătorie ne ține activă, pozitivă și tineri.

Acum, după aproape un an de efort, Amy și Suzi a crescut un pic în domeniul B2C, timp de un an, am avut o mulțime de momente grele, dar prin formare continuă, învățare, ajutorul din jur și sprijinul clientilor nostri, suntem încă aici, și a obține mai puternică, și noi credem, suntem la fel ca miezul pământului, acumularea de putere prin sute de mii de ani, apoi în cele din urmă este mai mult și mai puternic, suntem ca un micro-pământ de bază acum, să se dezvolte pas cu pas ferm este scopul nostru, credem noi, într-o zi, vom fi plini de putere și în cele din urmă izbucni în domeniul nostru.

Sloganul nostru 1.0: Restart, Rămâne Tânăr.

Sloganul nostru 2.0: Luptă Pentru Rupere, Ca Miezul Pământului

Etichete: sală de fitness set, alerga set pentru femei, trening sportwear femei, costum de antrenament, trening femei sportwear capri, trening fundul femeilor sportwear, set antrenament, largi de trening femei sportwear, trening jordan femei sport, sală de fitness set pentru femei

Tip Sport, tricou+pantaloni, jambiere talie mare
Material Poliester
Stil sport Tinuta Sport pentru femei
Imbracaminte Tip Solid 2 piese costum sport
Despre OEM Da, dar depinde de proiectarea și cantitatea
Lungime maneca(cm) Scurt
Aplicabile scenarii Yoga, fitness, alergare, jogging
Gen FEMEI
Ocazie Sală de gimnastică. în aer liber, antrenament, indoor
Model Tip Mozaic
Origine NC(de Origine)
Dropshipping dropshipping distribuitori furnizori
Potrivit Sezon Primavara, vara. toamna, iarna
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Numărul S-048
Stil Elastic de gimnastică a stabilit, antrenament de fitness de îmbrăcăminte
Elemente Femeile sportwear, yoga, set, set de fitness
Nume De Brand EARTHCORE
Caracteristică Anti-Psihiatru

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea