Agățat Sertar Cutie Pânză De Uz Casnic Lenjerie De Femeie Pantofi Creative De Depozitare Consumabile Dulap Organizator Rafturi Organizadores

34.85lei

87.13lei

-60 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caietul de sarcini:

Material: non-țesute tesatura

Culoare: gri

Dimensiune: 120X30X15CM

Caracteristică:

1.Economie de SPAȚIU: 10-Raft Agățat ori capabil de design ce-l face ideal pentru economie de spațiu.Aceasta înseamnă că puteți rabatați-l în jos atunci când nu o utilizați.Acest lucru poate fi soluția de stocare ideală pentru capace și pantofi.Te poate face înțelept folosi de acest lucru în casele voastre.

2.VERTICAL de STOCARE: 10-Raft depozitare Suspendate organizatorul vine cu o pliere verticala capabil de design cu 10 rafturi.Deci, acest lucru îl face foarte ușor pentru tine de a păstra obiecte de valoare separate și îngrijite.

3.UȘOR de ASAMBLARE: materialul folosit în acest inteligent organizator este atât de flexibil încât să puteți cu ușurință rabatați-l în jos sau deschideți-l în doar un nick de timp.Acest lucru economisește timp, în special atunci când sunteți în deplasare oriunde.

4.MATERIAL DURABIL: Aceasta Etajera este fabricat din moale, respirabil și non-iritant material care protejează ambele mâini și haine.Acesta nu este doar puternic și durabil, dar, de asemenea, de umiditate-dovada, care este ideal soluție de stocare.

Pachetul Inclusiv:

1*sac agățat

Etichete: pantera pantofi femei, agățat organizator sertar, agățat de perete sertar, tesatura raft, sertar raft, halloween-ul web, sertar congelator, mocasini platou pantofi femei, dulap organizator geantă de mână, geanta storag

Aplicabile Spațiu Garderoba
Utilizarea Îmbrăcăminte
Forma Dreptunghiular
Material Non-Țesute Tesatura
Grosime Alte
Origine NC(de Origine)
Caietul de sarcini other
Produs Depozitare
Caracteristică Pliere
Capacitate Alte
Numărul De Model 100002154
model Trei-dimensional Tip

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea