STTWUNAKE recorder de voce mini înregistrare dictafon digital micro înregistrare audio de sunet unitate flash usb secret

106.54lei

152.21lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Știi acest lucru este un recorder de voce?

CHEIE LANȚ ASPECTUL

Personalizate ascunse de înregistrare

Agățat pe talie, pentru a transporta în jurul valorii de, înregistrare oricând, oriunde.

Ușor de înregistrare, de securitate este mult mai invizibil.

Stea în mașină, negociez cu el, adu dovezi

Echipate cu sistem inteligent de a obține înregistrarea gaura, dublu de înregistrare a sunetului surround de 360 de grade, acoperind o zonă mai largă, mai mare și mai departe, pentru a atinge distanțe lungi de înaltă fidelitate de înregistrare.

Nici unghiuri moarte dubla înregistrare surround Automatic gain

Smart înregistrare vocală

Sunetul a început să înregistreze, nici un sunet pentru a opri înregistrarea, după mii de încercări, voce-activat de înregistrare mai agil și mai eficient.

Criptare automat de protecție

Poate salva în mod automat criptate de fișiere audio, dacă nu există nici o parola, nu se poate conecta la calculator pentru a preveni furtul de date, utilizarea a mai mult la usurinta.

La înregistrare, nu există nici un sunet, nici o lumină, foarte ascunse

Top cip pentru a crea o calitate a sunetului perfect

Folosind ACT decoder chip, automat inteligent de reducere a zgomotului IC, ultra-distorsiune redusă rată, fără pierderi acustice de înregistrare.Super cip de decodare 30 de straturi de reducere a zgomotului filtru Corecție denaturare Ieșire de date coloana sonora

Long-range gamă completă de înregistrare

360 de grade toate-rotund fără zgomot dinamic de reducere a zgomotului de înregistrare, după mare densitate de decodare audio de prelucrare, sunetul este adevărat, înregistrarea clar.

Multi - funcția de breloc recorder

MP3 Recorder de voce De stocare USB Breloc

A fost de înregistrare, nu a fost niciodată găsit

Rafinat dimensiuni compacte, ascunse de camuflaj peste tot, dar, de asemenea, într-o varietate de circumstanțe speciale, pentru a obține dovezi.

Încărcat complet pentru înregistrarea continuă 28 ore, 68 de ore de standby.

Cont am nuous înregistrarea 28 de ore

Cizme de înregistrare, închidere salva, un pas poate fi operat în loc, cea adevărată cheie de înregistrare

Cizme de înregistrare Shutdown salva

Fișier funcția de ștergere, puteți șterge nedorite, fișiere audio fără conectare la computer.

Pot rapidă înainte derulare înapoi redare cu viteză variabilă, gratuit pentru a controla viteza de redare și de nod.Suport de înregistrare, în timp ce de încărcare, nu trebuie să vă faceți griji despre putere

Comparabil cu grad profesional-MP3 pierderi player, suport pentru WAV, MP3, WAV și alte music player, sunet de calitate la standarde profesionale.

Profe ssional înregistrare Fără pierderi de calitate a sunetului

Afișare produs

PARAMETRU DE SPECIFICAȚIE

dimensiune: 70*25*91mm cârlig cârlig de blocare Putere pe / de înregistrare Volum jos/Anterior/derulare înapoi Închide / salva creștere Volum/melodia următoare/fast forward breloc

Conectarea la calculator și telefon mobil conexiune (conexiune de telefon mobil acceptă numai Android)

Suport telefon mobil Android OTG conexiune, poate reda înregistrări de pe telefoanele mobile, vedere încărca fișiere de management, în orice moment (numai pentru telefoanele cu Android)

Pachet

Vocea recorde*1 Căști*1 Cablu de date*1 Manual De Utilizare(Engleză)*1 Inner de ambalare cutie*1

Vă rugăm să rețineți:

1. Manualul de utilizare este în limba engleză.Dacă aveți nevoie de un manual de utilizare in alta limba, ne puteti contacta la comanda, iar noi va vom trimite la tine cât mai curând posibil. 2. Dacă ai nevoie de o cutie de ambalare, fără STTWUNAKE logo-ul, vă rugăm să rețineți, în ordine, vom trimite STTWUNAKE logo-ul de ambalare cutie de default. 3. Indiferent de ce dificultăți vă confruntați, vă rugăm să contactați-ne în timp, ne va servi în orice moment.

Etichete: magnetofon de studio, înregistrare sunet, mini ascunse audio recorder de voce, usb reportofon dictafon f, casetofon original, mikro reportofon microfon, 100ml flacon de sticlă cu dop de plută, pendruve, 8gb usb dictafon, înregistrare audio

Înregistrare Audio Format WAV
Memorie Externă No
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand STTWUNAKE
Cu Difuzoare No
Înregistrare De Voce Activat Da
Pachet Da
Redare Formate WAV
Dimensiuni (WxHxD) 7*2.5*0.9 cm

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea