10buc CCMT09T308-HM YBC251 CCMT3(2.5)2-HM Original CNC strung de cotitură instrument de Carbură de plictisitor lama Pentru semi-finisare

123.47lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

1. Produsul este 10buc/cutie

2. Acest produs este un unghi pozitiv de tip lamă pentru semi-finisare prelucrare.Utilizate pentru prelucrarea oțelului.

3.Calitatea este de încredere și prețul este rezonabil.Durată lungă de viață și rezistență ridicată la uzură.

4. YBC251 este o combinație bună de MT-TiCN, gros Al2O3 și Tablă de acoperire.Este o clasa generală de prelucrare a oțelului.Este potrivit pentru semi-finisare și finisare din otel, fonta si otel inoxidabil.

5. Acest magazin sprijină comandarea unor cantități mari de produse.Suport ambalaje speciale de personalizare.Suport pentru model special de personalizare.Vom pregăti un preț redus și cadou pentru o achiziție de mare.

6. Magazinul nostru suportă o varietate de fast-logistica (DHL, TNT, UPS, SF, EMS, DPEX și alte logistică).În general, magazinul trimite obișnuit logistică în mod implicit.

7. Informații comandă, în scopul de a se asigura că produsul ajunge în mâinile rapid, vă rugăm să confirmați integritatea și corectitudinea primirii de informații înainte de a comanda.Codul poștal este foarte important.Unele logistica nevoie de informații exacte și coduri zip, altfel ele nu vor fi livrate la tine în timp.Dacă există o nevoie de a schimba produsul primirea de informații, vă rugăm să contactați serviciul clienți în timp pentru a schimba pentru tine.Scopul nostru timpul de procesare este, în general expediate în termen de 12 de ore, vă rugăm să ne anunțați din timp.

8.Din cauza naturii speciale a anumitor țări și alte efecte de transport, este recomandat să specificați Balioilhaircare.ro fără Griji de Logistică, care este oficial logistică.Dacă există alte circumstanțe, logistica va compensa în mod automat tine.

Dragi prieteni, vă rugăm să fiți siguri că după ce am trimite produsul, vom acorda o atenție la starea de pachet și trimite pachetul de informații în timp.Dacă produsul nu ajunge, vă rugăm să nu vă faceți griji, logistica, uneori, va fi amânată.cumpărături fericit !

Dacă produsul are probleme de calitate, vă rugăm să feedback-ul în timp.Vom rezolva pentru tine în timp.

Acorde o atenție la magazin de cadouri, magazinele noastre au reduceri speciale pentru fani, neregulate evenimente mari și cupoane de așteptare pentru tine.

Instrumente aplicabile:SCACR/L,CSLCR/L,SCLCR/L,SCFCR,SCLCR

Avem entitate fabrică specializată în producția de personalizat, introduce, mașini-unelte, de calibrare, de înaltă mijlocul produse low-end cu mai scurt timp de livrare și de calitate superioară.Avem, de asemenea, ER collet, atingeți ușor, mor, TITULARUL, freza, masina de gaurit, etc pentru vânzări.Toate tipurile de mașini-unelte.

Dacă bunurile vândute au orice problemă de calitate, am promisiunea de a reveni în mod necondiționat.Există o reducere la achiziționarea de mai multe produse, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru lot achiziționarea la cel mai mic pret.

Elementele vor fi livrate în 1-2 zile lucrătoare de la primirea de plată,toate produsele vor fi testate cu atenție înainte de a fi expediat.

Număr de urmărire vor fi furnizate după ce am trimite articolul dvs.,puteți urmări element de numărul de urmărire.

Informații de transport maritim va fi arătat după 2-3 zile după ce elementul este trimis.

Timpul de livrare depinde de politica vamală de destinație sau de alți factori,astfel încât acesta poate dura mai mult uneori.

Vă rugăm să ne contactați dacă nu primiți elementul în Timp Estimat de Livrare,va vom ajuta sa pentru a verifica coletul și să asigure primirea coletului, cât mai curând posibil,Dacă coletul este returnat sau pierdut ,vom retrimite una sau returna plata.

REȚINEȚI:Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau a taxelor la import,vom marca elementul de valoare mică,dar este cel mai că ne contactati pentru a marca valoarea de element înainte de expediere.

Etichete: diamant carbură de a introduce, ego-ul cutite de strung, endmil, tin insertii carbură, cuțit de tăiere pentru strung, mini strung de frezat attachement, metal, cutite de strung, minge de strunjire, pentru lemn, casă mini strung de frezat atașament, conduce de strunjire, pentru lemn

Acoperire dther
Numărul De Model ccmt09t308
Material Greu De Aliaj
Duritate HRC
Utilizare Alte

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea