SANDA Smartwatch pentru IOS Android Barbati Ceas Inteligent Pedometru Fitness Femei Ceasuri Sport Impermeabil Ceas de Ceas Bluetooth

121.36lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Despre Produs

Model: SANDA SD01

Diametru cadran: 37mm/1.46 inch

Latime curea: 15 mm/0.59 inch

Grosime: 6mm/0.24 inch

Greutate produs: Despre 20g

Baterie: 50mAH

Compatibilitate: IOS8.0 și de mai sus și Android 4.4 și mai sus

Rezistent la apa: IP65

Așteptare 15zile

Baterie: incarcare USB

Caracteristici: Calorii,Pedometru,Distanta,Camera de la Distanță,Rezistent la Apă,monitorizare Somn,Alarma,ID Apel, Mesaj de Reamintire,de Lungă de Așteptare

FAQ: 1. De ce nu conectați pe ceas? ①Please de căutare și de a descărca "FlagFit" APP în app store prima, sau scana codul de două-dimensional pe partea din spate a viziona caseta pentru a descărca "FlagFit". ② Vă Rugăm să confirmați că brățara a fost pornit. ③Please confirma bratara din apropiere, și nu există putere. ④First uita-te la bratara dispozitivul este conectat.În telefon setările Bluetooth, veți vedea toate dispozitivele compatibile Bluetooth. ⑤If vezi bratara nu este conectat, încercați să reporniți telefonul Bluetooth. ⑥If reporniți Bluetooth sau conexiunea nu este de la telefon Bluetooth setări, faceți clic pe!în interfață secundar, ignora dispozitiv; apoi introduceți Aplicația, faceți clic pe dispozitivul de conectare pentru a încerca din nou. 2. De ce nu vedeți nu au electricitate după 3 zile?Dragi prieteni, vă rugăm să încărcați ceasul cu un notebook sau calculator gazdă, nu încercați să utilizați o mare putere încărcător, acest lucru va afecta de viață a bateriei.În același timp, vă rugăm să încărcați mai mult de 2 ore pentru o singură încărcare.Asigurați-vă că pentru a închide rata de inima si starea de somn detectare atunci când detectarea este finalizată, evitând rata de inima si starea de somn detectare a CONDUS lungă perioadă de timp pentru a deschide, accelerarea consumului de energie. 3. Cum de a monitoriza somnul?Atunci când utilizatorul poartă trupa intră în stare de somn pe timp de noapte, trupa va comuta automat de monitorizare, modul de repaus.Mai multe detalii despre dormit pot fi vizualizate prin intermediul APLICAȚIEI. 4. Cum să Sincron de Date? ①Just conectarea trupa, APK va sincroniza automat trupei timp, informații cu caracter personal, pas, date de somn, timp de ecran, memento sedentar, ceas deșteptător, sistem de timp (dacă 24 de ore), etc. ②Syncs date de pull-down în Exercițiu, Somn și Inima Rata de interfețe.Memento cald: Șapte zile offline-datele sunt salvate.Mai multe date ,cu atât mai mult este nevoie pentru a sincroniza maximă de aproape 2 minute. "Traducerea terminat" va fi prezentat după sincronizarea făcut. 5.De ce nu poate unele telefoane de scanare dispozitiv?Unele telefoane mobile nu poate scanare dispozitiv din cauza sistemului în sine, cum ar fi Android6.0 sistemul de ușor să apară acest tip de problemă.Actuala soluție: Deschideți telefonul GPS în primul rând, și apoi re-scanare dispozitiv. 6.De ce nu "se Agită pentru a face o fotografie" nu folosi?Vă rugăm să permiteți aplicației pentru accesarea camerei foto înainte de a utiliza camera.Dacă aveți alte funcții care nu pot fi înțelese sau operate, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți în mod voluntar.Ne va răspunde-le unul câte unul.Sau puteți deschide ultima coloană "Ajutor" de la "FlagFit" APP, și au mai multe ceasuri ghid și funcția de introducere.

-Acceptam plata prin AliPay NUMAI .

-Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW

-Vă rog să observați că e-verificați, în mod normal, general durează 5 zile lucrătoare.

-Dacă ați cumpărat mai multe elemente, vă rugăm să folosiți coșul de cumpărături și a verifica afară o dată pentru totdeauna în loc de a plăti pentru ele în mod individual.

-Te rog lista de cereri speciale (culoare, pachete, etc.) în SECȚIUNEA NOTE atunci când a verifica afară.

-Cel mai comanda va fi livrat în termen de 72 de ore de la plată primite.

-Elementele sunt expediate prin poșta aeriană, de 15-30 de zile Lucrătoare pentru cele mai multe țări și Rusia iau, de obicei, aproximativ 15~45 de zile, Brazilia iau, de obicei de aproximativ 25 de~90 de zile.Pls permite un pic de întârziere.

-Noi va oferim 5% discount pentru mai mult de 5 BUC ceasuri.

-Puteți, de asemenea, du-te la magazinul nostru pentru a găsi cupoane.

-Dacă aveți nevoie de cantități mari, vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi un preț bun.

-Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi un serviciu bun.

-Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă Rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu 5 stele.

-Dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre, sau service, vă rugăm să spuneți-ne, ne-ar oferi un soluția mulțumit.

-Toate produsele sunt de brand nou și a trecut de verificare a calității.

-Dacă nu vă place produsul sau element deteriorat atunci când a primit, sau dacă nu obține o comandă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom face o retrimite sau de restituire.

-Dacă veți găsi SNAD (în mod Semnificativ, nu așa cum este descris), puteți alege de a returna bunurile și vom plăti de returnare.Sau puteți alege o rambursare, am va rezolva problema.Vom răspunde e-Mailurile în termen de 8 ore, în termen de 12 ore pe Week-end.

-Dacă bunurile rupt din cauza calității, va vom retrimite un ceas nou pentru gratuit.

-Dacă ai grija de baterie în termen de 2 ani de zile, va vom trimite o noua baterie pentru gratuit.

Etichete: smartwatch, ceas inteligent femei, sanda ceas de aur pentru bărbați, ceas inteligent, kingwear kw88 smartwatch, kw88 smartwatch, doukou ceas barbati, jsdun ceas, ceas barbati pedometru camer, sanda barbati ceas

Forma Ecranului RUNDA
Nume De Brand sanda
Funcția calendar
Mișcarea De Tip Electronice
Relogio Masculino reloj hombre/montre homme/horloges mannen
Cartela SIM Disponibil No
Cerere Grupă De Vârstă Adult
Tip Pe Încheietura Mâinii
Material De Trupa Gel De Siliciu
Baterie Detasabila No
sănătate bratara inteligent ceas rezistent la apa/tensiunea de ceas
RAM 128MB
Grad Impermeabil Viața rezistent la apa
bratara fitness smartband/femei ceas inteligent/smartwatch android
Mai Multe Cadrane No
Dimensiunea De Afișare 37mm
Banda Detasabila Da
Mecanism No
Rezoluție 240*240
ROM 128MB
Ceasuri Inteligente smart bratara/ceas inteligent android
Compatibilitate Toate Compatibile
Gen ceas inteligent bărbați/ceas inteligent femei/ceas inteligent copii
relojes inteligentes reloj inteligente hombre/relogio digital
Descarcă APP Disponibile No
Camera Din Spate NICI unul
Sistemul NICI unul
Limba engleză
Stil Moda
Capacitatea bateriei 120mAh
Tracker De Fitness brățară inteligent/inteligentă bratara
GPS No
Carcasa Din Material Plastic
Modul De Rețea NICI unul
Reloj Inteligente relogio inteligente/relogio inteligent
ceas sport led ceas/Bratara Ceas/ceasuri sport pentru bărbați/Ceas Bluetooth

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea