Masina Electrica poarta Coada lift special pentru Toyota Prius 2019 Ușor pentru Tine de a Controla Portbagaj

1 610.43lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Masina Electrica poarta Coada lift special pentru Toyota Prius 2019

* Adoptarea nou inventat electrice de aspirare de blocare,avem, de asemenea, un upgrade complet de pe poli & cutie de control și spate buton și alte părți, și așa mai departe. * În același timp,de asemenea, puteți alege electrice anti-praf,picior-activat caracteristica de a avea o experiență extremă de viață masina

Produse poza:

Descriere produs

1.Controlul De masina Original de la distanță,o presă rezolva toate.Apăsați de pe telecomandă pentru a deschide/închide poarta coada,,puteți face acest lucru cu ușurință. 2.Butonul de la scaunul șoferului,Butonul de pe hayon,de control ușor.Produsul nostru are două butoane de control de ridicare.Unul trebuie să fie instalat pe consola, iar celălalt trebuie să fie instalat pe poarta coada.Ei pot controla ridicarea în mod automat. 3.Smart evita vârf de cuțit,de utilizator în condiții de siguranță.în timp ce coada poarta se închide,după ce se atinge de obstacole(persoane sau lucruri),acesta va reveni automat sau se opresc aici,evitându-se astfel răni 4.Setați înălțimea,user-friendly.Memoria înălțime : utilizatorul set hayon la înălțime adecvată și apoi apăsați lung tasta.Veți auzi "bip..bip".Acesta va ridica la înălțimea asta data viitoare. 5.Sunet de alarmă,waring în timp util.atunci când închideți sau deschideți poarta coada.se va trimite un sunet de alarmă șofer și știind spate situație, pentru a evita daune sau riscuri de securitate. 6.Smart electronice de aspirație.Când aspirație induce camion închide, va avea loc cel de absorbție puternic, pentru a evita greva și zgomot.

Avantajul produsului

Un picior activat caracteristica (Optional adauga $50)

Rezolva Problema Actuală

când ambele mâini ține lucru și cheia în buzunar,vă veți da seama că deschide portbagajul cu piciorul în acel moment,atunci când plouă puternic,unul de mână poartă umbrela,pe de altă parte transporta mărfurile,nu este foarte dificil pentru tine pentru a deschide portbagajul?......În afară de mâini,cât despre picior?Un picior-activat caracteristica este un fel de inteligente portbagaj senzor sistem Se vor identifica proprietarul mașinii de controler de la distanță și apoi detecta întregul proces de jos în sus-în jos pentru a deschide sau a închide portbagajul automat.

Precauție:

Dacă nu puteți confirma dacă mașina ta se potriveste cu element, pls ia patru (Fata,spate,deschide portbagajul) fotografii pentru referință. (Vă sugerăm că clientul trimite-ne fotografiile inainte de a cumpara.)

Etichete: electric hayon toyota, lift electric portbagaj, 20 prius, electr portbagaj, control electric poarta coada lift, prim prius 2019, bmw gps, auto poarta coada, piese prius 20, suzuki swift parbriz

Lățime Produs 26cm
Material ABS+PCB
Schimb Numărul Parte 001df65230
Element De Lungime 68cm
Extern De Certificare De Testare CCC
Înălțime Element 20cm
Țara/Regiunea de Fabricație China
Tip De Material ABS+PCB
Plasarea pe Vehicul Din spate
Articol Greutate 6
Tip De Element Boot Clape
Nume De Brand LeeSpring
Altă Parte Numărul 0022525230
Numarul Parte LE5230
Origine NC(de Origine)
Modelul Anului 2019
Numele Modelului LE5230
Caracteristici Speciale PENTRU a Controla Portbagaj

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea