6 Culori Forma de Inima Acrilice Margele Scrisoare Alfabet Margele Spacer Pentru a Face Bijuterii Handmade, Diy Brățară Rotund margele Vrac 300pcs

20.44lei

40.88lei

-50 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Comanda include acces gratuit la cutie Această Descriere Element NUME : 6 Culoare Forma de Inima Acrilice Margele Scrisoare Alfabet Margele Spacer Pentru a Face Bijuterii Handmade, Diy Brățară Rotund margele Vrac 300pcs LUNGIME DIMENSIUNE : 6*6 mm 1(mm)=0.0394(in) FORMA : Forma de Inima,de Forma Rotunda Greutate : 60 g Ambalaj : Pungi de OPP Numărul de Model: scrisoare de margele,margele acrilice Dimensiune Orificiu: 1 m 1. Cumpărători ruși cumpărături asigurați-vă că pentru a lăsa numele tău complet 2. Credit garanta că toate imaginile într-un fel de fotografiere, vă rugăm să fiți siguri de a cumpăra.

3. Ca lumină de fotografiere, cu unghi și display color, fizică și fotografii poate unele diferențe!

4.scrisoarea margele sunt aleatorii

mai mult stil:

Notă:

1.Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema până când sunteți mulțumit.Cu siguranță, ne va lăsa un feedback pozitiv de la tine și ajutor.

2.Dacă elementele sunt livrate în timpul vacanțelor, la data de livrare va fi amânată.Dacă ești nefericit ca timpul de transport este întârziată, vă rugăm să nu ne dea feedback-ul negativ, pentru că acest lucru nu este vina noastră.Vă rugăm să e-mail-ne si va vom comunica cu express compa 3.Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu obiectele pe care le are, vă rugăm să nu uitați să ne lăsați feedback-ul pozitiv și bun vânzător detaliate opiniile.Pozitive feedback-ul este foarte important pentru noi!

Etichete: șirag de mărgele de distanțare, alfabetul zaruri, șirag de mărgele scrisoare, template-uri acrilice rotunde, Șirag de mărgele brățară, copilul a simțit, metal scrisoare alfabet margele, Scrisoare, rasina inima șirag de mărgele, aliaj de cruce șirag de mărgele

Se Potrivesc De Utilizare Jewerly,Cercei ,Colier ,Cerc Păr DIY
Diametru Exterior 6mm
Reducere Transport Gratuit
culoare Alb,Rosu,Verde,Negru,Galben,Albastru,Portocaliu,Violet
Origine NC(de Origine)
Tip De Metal NICI unul
Tip De Element Farmecul Margele
Element De Forma Forma Rotunda
Forma Forma de inima,Rotund
Nume De Brand Pod Mic
Numele Scrisoare de Margele
Numărul De Model A Face bijuterii, Diy margele si Farmece
Diametru 4x7mm
Articol Greutate 60g
Fine sau de Moda Moda
Tipuri Scrisoare de margele
Material Acril

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea