Pentru Huawei Matepad 10.4 Caz BAH3-AL00/W09 Tableta Silicon Robust Copil Prietenos, Shockproof Capac de Protecție

37.54lei

41.25lei

-8 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

【Potrivit】- Acest capac se potriveste doar Pentru Huawei MatePad 10.4 inch BAH3-AL00 BAH3-W09. Nu Pentru Huawei Matepad 10.8 sau Huawei Matepad Pro 10.8 inch.Vă rugăm să verificați modelul tau de tableta cu atenție înainte de a comanda.Dacă nu sunteți sigur, vă rugăm să ne contactați.

【De Material】- a Făcut a Făcut de înaltă calitate din silicon, un material moale, rezistent la îngălbenire și deformare. 【All-inclusive picătură dovada】- un colț aparte îngroșa șoc absorbant de design pentru a se proteja de șoc extrem, picătură și impact. 【Se potrivesc perfect】- se potrivesc Perfect toate Camerele, Difuzor, Microfon, Porturi și Butoane prin intermediul precis-taie deschideri. 【Textura de design】- Face tableta mai ușor să dețină și oferă o prindere confortabilă senzație. 【căldură aerisire】- guri de Aer în interior ajuta să păstrați dispozitivul rece și previne supraîncălzirea. 【Lavabil】- Acesta poate fi ușor de curățat atunci când se murdăresc.

NOTĂ: Datorită ecranului diferenta de culoare poate fi o mică diferență față de ceea ce vă așteptați, vă rugăm să permiteți.

Pachetul Inclus: 1 buc x Silicon tableta caz. (Nu include tabletă.)

Picătură de Transport maritim și de en-Gros sunt atât de bun venit!

Va putem oferi sub mai jos

1. Nu promotii,Nici publicitate mănânce în colet.

2. Navă rapidă în termen de 2-5 zile lucrătoare.

3. De bună calitate sunt culturii noastre.

1. Am doar nava ta confirmat adresa.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corectă înainte de cumpărare.

2.Toate comenzile vor fi livrate in termen de 1-4 zile lucratoare de la confirmarea platii.

3.Am Întotdeauna să se concentreze pe Livrare Rapida Rata,asa ca am folosi Balioilhaircare.ro oficial recomandat de logistică canal,ca Balioilhaircare.ro Standard de Transport maritim.Puteți urmări comanda on-line.Deci, vă rog, simțiți ușor de a comanda acest caz.Nu promotii,Nici publicitate mănânce în colet.

1. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

2.Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

3.Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 7 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

4.Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.Am doar nava ta confirmat adresa.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corectă înainte de cumpărare.

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv de 5 stele și 5 stele pentru detalii rating de comanda.Noi, desigur, va oferi feedback-ul dumneavoastră pozitiv.

2.Dacă nu sunteți mulțumit cu ei, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Va garantam vom 100% rezolva orice problema pentru tine.

Etichete: huawei m6, europene covoare, caz huawei tableta, caz huawei matepad, huawei matepad pro, caz matepad pro, caz model, ublox rugged tablet, bah3 w09, copiii cu toc

Se Potrivesc Pentru Huawei Matepad 10.4 Inch
Aplicarea Dimensiune Laptop 10.4
Model Tip Solid
Lungime 16.5cm
culoare 8 optoins
Nume De Brand BOUNCINGCASE
Pachet Da
Durabil Ușor de curățat
Lățime 25.5cm
colț de protecție Rezistent la șocuri,Picătură dovada
Numărul De Model BJHWMP-104
Tip Coajă De Protecție/Piele
Stil Moda
Caracteristică MOALE
Compatibil Marca Pentru Huawei
Complet de protecție Disipare a căldurii
Material Super Elastice De Silicon
Pentru Modelul BAH3-AL00/W09
Modelul De Compatibilitate pentru HUAWEI Matepad 10.4 inch
Silicon moale copil fridenly
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea