Acasă Câine De Companie Garduri De Companie Izolate De Rețea Scari Poarta Pliere Plasă Tarc Pentru Caine Cat Copilul Gard De Siguranță Cușcă De Câine Accesorii Pentru Animale De Companie

42.74lei

65.74lei

-34 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Suport dropshiping și en-gros

Acest magazin sprijină dropshiping și en-gros, și are suficient de inventar.Dacă ai nevoie de dropshiping și en-gros, vă rugăm să consultați serviciul clienți, vom crea un VIP personal link-ul pentru tine, să-ți dau cel mai bun preț, și să dea prioritate la livrare, așteaptă cu nerăbdare să coopereze cu tine!

Caietul de sarcini:

descriere produs: Tip Proiect: Câine gard Material: nailon ochiurilor de plasă, din oțel inoxidabil Culoare: Negru Dimensiune produs: net 180*75cm, 110*75 cm tub psihiatru 23.5 cm, extensie 80cm Utilizați obiect: câine, pisică (general) Caracteristici: rezistent Usa caine tip de element: ușă și scări Ce dacă ușa mea este mai mică decât 100 sau 180 cm?În acest caz, vă recomandăm să se rostogolească parte a produsului spre interior pentru a scurta lungimea produsului sau, dacă este posibil, puneți adeziv cârlig în continuare pe perete.Cum să Utilizați: se Desfășoară țesătură Se întind două metal mesaje de lungime maximă.Pune acești doi poli în tunelurile de pe ambele părți.Fix lipicios cârlige unde vei instala magic gate.Hang țesătură pe patru cârlige.

Caracteristici:

1. Material: de înaltă calitate material de nailon și oțel inoxidabil, ușor de acceptat 2. Funcția: puteți interzice animale de companie de la intrarea în zonă pentru a instala produsele pentru a preveni animalele de companie de a deteriora mobila. 3. Informații: produsul înălțimea este de 0.72 cm, potrivite pentru oameni de a trece prin direct dar poate preveni pisici și câini de trecere 4. Pe scară largă se aplică: potrivit pentru o gama larga, potrivit pentru uși, pereți, scări interioare și în aer liber. 5. Notă: vă Rugăm să înțelegeți dimensiunea produsului inainte de a cumpara.

Pachetul lista:

Ca Imagine arată

Etichete: vinul copilul gard de securitate, câinele scara, pisica clapa, baby park, câine, poarta de companie, cat usa, animale de companie, ochi mini, accesorii pentru animale de companie anti

Material Din Oțel Inoxidabil
Numărul De Model CX0002
Usa Caine Tip De Element Usi Si Porti
Origine NC(de Origine)
Aplicabile Rasa De Câine Universal

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea