Sonic Periuta de dinti Electrica USB Reîncărcabilă Portabil Perie de dinti Pentru Dentară Curat Electronice Dinți Perie Pentru Călătorie Și Utilizarea Acasă

19.99lei

39.19lei

-48 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Sonic Periuta de dinti Electrica USB Reîncărcabilă Portabil Perie de dinti pentru Dentară Curat Electronice Dinți Perie pentru Călătorie și de Acasă de Utilizare

Cele mai importante caracteristici:

Profesionale de medic dentist de familie pentru a îmbunătăți diverse probleme orale: > Elimină până la 7x mai placa bacteriană față de o periuță de dinți manuală > 30 + 2 minute Timer Inteligent.Ajuta științifice periaj obicei.Bine cautati încă mici > Greutatea este de doar 50,5 g. > Convenabil de a utiliza la domiciliu, la birou sau în deplasare.Mic, dar puternic. > Max 43.000 de ori/min.De înaltă frecvență de vibrație motor: > Aproximativ 45 de zile durata.Potrivit pentru utilizarea de CĂLĂTORIE.

Puternic, dar Sensibil. > Dupont peri moi, rotunde cu peri de sus, de înaltă densitate peri cu W tip de interfață. > IPX7 complet corpul nivel rezistent la apa pentru spălarea directă Sensibil, dar flexibil: de Înaltă Eficiență de Curățare 3 în Modul.

Dentist de familie pentru a îmbunătăți diverse probleme orale

Elimină de până la 7x mai placa bacteriana fata de o periuta de dinti manual.

Ajuta științifice periaj obicei

30 + 2 minute Timer Inteligent.În mânerul timer impulsuri la fiecare 30 de secunde pentru a vă anunța când pentru a comuta zone ale gurii, 2 minute în urmă periaj memento pentru a dezvolta un obicei periaj recomandat de către un medic dentist.

Bine cautati încă mici

Greutatea este de doar 50,5 g.Ușor de a deține și ușor de transportat: Convenabil de a utiliza la domiciliu, la birou sau în deplasare.

Mai mare curatenie de performanță

De înaltă frecvență de vibrație motor: max 43.000 de ori/min

Mai mult durata de viață a bateriei

Aproximativ 45 de zile durata (de Două ori pe zi, la 2 minute de fiecare data).Potrivit pentru utilizarea de CĂLĂTORIE.

Perie de înaltă calitate

Dupont peri moi, rotunde cu peri de sus, de înaltă densitate peri cu W tip de interfață.Premium de înaltă densitate peri cu îngrijire blând pentru dinți.

Tine si familia ta în condiții de siguranță

IPX7 complet corpul nivel rezistent la apa pentru spălarea directă.

De înaltă eficiență de curățare moduri

Puternic modul: Albi-Pentru a Scoate petele de suprafață Modul de blând: Curat-De zi cu Zi Curată.Modul puls: Masaj-Pentru Masaj Ușor

Periuta de dinti electrica utilizați pașii

Pasul 1: Pune cap de periuta de dinti de pe axul așa cum se arată între cap periuță de dinți și la capătul mânerului.Pasul 2: se Clătește cap de periuta de dinti si se stoarce o cantitate adecvată de pasta de dinti pe ea.Pasul 3: Alegeți modul.Pasul 4: Locul perii pe dinti la un mic înger a gingiilor.Pasul 5: Aplica un pic de presiune pentru a muta periuta de dinti capul înainte și înapoi între dinți încet și ușor.Pasul 6: Clătiți-l cu apă pe cap de periuta de dinti, împreună cu mâner.Robinet de cap de periuta de dinti pentru a asigurați-vă că nu există resturi de mâncare în țepi.

Sfaturi:

> Dacă ați avut o intervenție chirurgicală orală în ultimele două luni de zile, consultați medicul dumneavoastră înainte de al utiliza. > Acest produs nu este potrivit pentru copii, copii și oameni care nu știu cum să opereze cu excepția cazului în care sunt supravegheați sau instruiți de către tutorele lor în utilizarea acestui produs. > Nu utilizați forță excesivă atunci când se deplasează cap periuță de dinți și înapoi între dinți. > Nu conectați sau scoate cablul de alimentare cu mâinile ude.

Pachetul include

FAQ

Q1: Nu mai suport mix ordine?A1: Da, am de livrare alegerea iti place.Q2: ai accepta en-gros?A2: Da, vă rugăm să ne contactați, vă vom oferi un preț mai bun.T3: Cât de mult de livrare este nevoie de timp?A3: țări Diferite vor avea diferite logistică timp.Vă rugăm să contactați cu noi, înainte de a plasa o comanda.Q4: Ce pot să fac atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?A4: Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și vom extinde pentru tine.Banii nu vor merge la contul meu până când primiți pachetul.

Etichete: colgate periuta de dinti electrica caz de călătorie, periuță de dinți electrică, oral-b sonic complete, cap perie de dinti electrica, instrument dentar, sonic dinte, periuta de dinti maro reîncărcabilă, oclean sonic perie de cap, ariciul sonic, snair sg

Material ABS, Cauciuc, DuPont
Dimensiune produs (perie inclus) 20.0mmX20.0mmX217.6mm
Tip Unda Acustică
Numărul De Model RLT2001
Taxa de tip USB
Grupa De Vârstă TOATE
Greutate Produs 50.5 g
Origine NC(de Origine)
Dimensiune Electric Toothbrush X1
Tip De Element Periuta De Dinti Electrica
De Viață A Bateriei 45 de zile
Suplimentare De Certificare FDA, FCC
Mărfuri De Certificare A Calității ce
culoare albastru, roz, negru
Cantitatea 1

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea