Fierbinte DPS3005 DPS5005 DC-DC Inverter Programabile Pas-jos Modul de Alimentare cu Tensiune Constantă Ecran LCD Color Converter

116.86lei

208.70lei

-44 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Tensiune constantă Programabile Pas-jos Modul de Alimentare cu Energie LCD Color Converter

Această tensiune constanta si curent constant de control programabil alimentare modulul face analog de integrare și control digital functii combinate într-o singură.Ea are puterea de-jos funcția de stocare, care poate stoca 10 grupuri de valoarea de consemn și extrage rapid două grupuri de valoare stocată.În comparație cu tradiționale de modul de alimentare, este mai convenabil de a extrage rapid de tensiune sau de curent necesar.Integrat cu funcția de voltmetru și ampermetru, se arată în timp real de tensiune și curent în mod clar pe ecranul LCD.Acest modul are dimensiuni mici, funcția avansată, bun efect vizual, operabilitatea puternic, de mare precizie , utilizarea independent, de a folosi încorporat și mai mult.

Caracteristici:

1. Produsul este mic în volum, avansat în funcție, bun în vigoare, puternic în manevrabilitate și de înaltă precizie .

2. Deschideți sau închideți capacul de ieșire: Aveți posibilitatea să apăsați butonul ON/OFF pentru a deschide sau închide ieșire de pe orice interfață.

3. De blocare a butonului pentru a evita operație greșită: Pe orice interfață, puteți să vă păstrați apăsarea codificare potențiometru pentru 2 secunde, toate butoanele sunt blocate.Păstrați apăsarea codificare potențiometru pentru 2 secunde pentru a debloca toate butoanele.Puteți vedea cheia de blocare/deblocare pictograma de pe partea dreaptă a ecranului.

4. M0-M9 zece grupuri de date: M0 grup este boot default grup de date.Atunci când extrageți grupul de date de care aveți nevoie, acest grup de date va acoperi M0 grup de date și de a fi stocate automat pe M0 grup de date.

5. Puteți extrage rapid de comenzi rapide de stocare a datelor grup M1 sau M2 și extrage datele specificate de grup.

Caietul de sarcini:

Modelul ( Opțional ) DPS3005 DPS5005 Gamă de Tensiune de Intrare DC 6-40V DC 6-55V Gamă de tensiuni de Ieșire 0-32.00 V 0-50.00 V Curent De Ieșire Gama De 0-5.000 O Putere de Ieșire Intervalul 0-160W 0-250W Tensiune de Ieșire Rezolutie 0.01 V, Tensiunea de Ieșire Precizie ± ( 0.5% +1) Curent de Ieșire Rezoluție 0.001 Un Curent de Ieșire de Precizie ± (0.5% +2) Funcția de Protecție

Conexiune inversă protecție

Ieșire scurt circuit de protecție Dimensiune 8*4.5*4.5 cm / 3.15*1.77*1.77 în Greutate (Aprox.) 115g/4.0 oz 118/4.1 oz

Lista de pachete:

1 * Pas-jos Modul de Alimentare cu Energie

Notă: 1. Trebuie să asigurați-vă că tensiunea de intrare este de 1,1 ori mai mare decât tensiunea de ieșire. 2. Deși acest modul are conexiune inversă protecție și de ieșire scurt-circuit de protecție, trebuie să fie în strictă conformitate cu conexiune la descriere pentru a vă conecta.Dacă vă conectați de alimentare de putere cu ieșire, modulul va fi ars. 3. În mare circumstanțele actuale, să acorde o atenție la creșterea căldurii. 4. Vă rugăm să rețineți că cele de tip nou si tip vechi de acest produs va fi trimis la întâmplare, și asigurați-vă că nu se va supăra înainte de a comanda.

Despre feedback-ul

Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, va rugam sa ne dea 5 Stele satisfacția Dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.Noi vă va oferi un feedback pozitiv după ce a primit plata.Dacă sunteți nemulțumit cu elementele dvs., vă rugăm să contactați Serviciul nostru pentru Clienți.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Plata

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Despre transport

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit coletul tău în această perioadă, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Etichete: caz dq 5020, 100 v dioda, dps3005, dps5005 alimentare, dps8005, 300w invertor de putere, dps5015 alimentare, dps5020, dc dc cv, dps5005

Putere De Ieșire 201 - 300W
Curent De Ieșire 5A
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Pas-jos Modul de Alimentare cu Energie
Dimensiune 8*4.5*4.5cm / 3.15*1.77*1.77in
Nume De Brand VBESTLIFE
Certificare CE
Tip Convertoare DC/DC

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea