Witblue Nou Panou de Ecran Tactil Digitizer Pentru 10.1" Onda V10 4G / Onda V10 3G Sticlă Înlocuirea Senzorului de Transport Gratuit

33.86lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Pentru a cumpara acest ecran,vă rugăm să deschideți dispozitivul dvs. pentru a verifica ecranul conector cablu și panoul de ecran.

Pentru că există diferite ecran cablu de conectare pentru acest model de tabletă.Te rog compara originale touch screen, cablu de a alege versiunea corectă.

Putem garanta o primit va fi compatibil cu dispozitivul dacă ecranul este cu același conector cablu și forma ecranului ca imaginea noastră/lista.

Toate Ecranele au fost 100% testate înainte de expediere.Atunci când îl primiți, vă rugăm să testați-l înainte de instalare.

Când trimiteți comanda dumneavoastră, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru dumneavoastră preferat de culoare, dacă există opțiune de culoare.

Dacă nu, ne trimite la întâmplare.

Ca fabricarea fost schimbat cablul de cod pentru diferite produc în timp.

cea pe care am trimis care cablul de cod pot fi diferite ca lista/imagine, un nou panou de ecran pot avea logo-ul pe ea sau nu, dar o primit va exactă a se potrivi tableta dacă tableta este după cum am menționat.dacă nu puteți accepta aceste, vă rugăm să nu-l cumpere.

Etichete: 7 inch, e ink, onda v80 plus, android tablet, onda, onda v10, lcd onda v820w, caz onda v10, roidmi eva, v919

Numărul De Model Pentru touchscreen
Nume De Brand witblue
Tip De Produs Tableta Touch Panel
Compatibil Marca Universal
Dimensiunea De Afișare 10~13 Inch
Tip Ecran Ecran Capacitiv

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea