Acvariu USB Pompa de Apa Rezervor Ultra-silențioasă Submersibile Apa de Fantana Pompa Filtru Iaz cu Pești Fantana Rezervor de Pește Mic Y

20.19lei

25.23lei

-19 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

USB Mini Submersibile Pompa de Apa Pentru Acvariu Fantana de Pește Rezervor de Pește Mic animal de Companie Distribuitor de Apă

Descriere Produs:

Tip De Element:Pompa De Apa

Material:Plastic

Culoare:Negru

Lungime(cablu de alimentare):1,5 m/59.06

Tensiune:3.5-9V

Curent Electric:<200mA

Max Debit:200L/H

H-Max (Înălțime de Ridicare):0.4-1.5 m

Diametru interior(priza):8 mm/0.31

Diametru exterior(evacuare):10 mm/0.39

dimensiune: 3.9*3.8*2.8 cm/1.53*1.49*1.10

Caracteristici:

1. Încărcare USB: mufă USB este mult mai convenabil, conectat direct la calculator, încărcător și așa mai departe pot folosi încărcător de telefon mobil conectați pentru a utiliza.

2. Aplicarea pe scară largă: mai multe funcții și mai multe scene de aplicare, desktop fantana mica, rezervor de pește mic, mini stânci artificiale, pentru animale de companie de apă potabilă dispozitiv.

3. Economic și Practic: în condiții de siguranță și de încredere, stabil de performanță, de cilindree mare.Timpul disponibil este mai lung și poate fi folosit în 24 de ore de utilizare continuă.

4. Convenabil: USB interfata este mult mai convenabil, compact și ușor de transportat și poate fi folosit pentru exterior,de exemplu la pescuit.

5. Mute: nu există aproape nici un sunet și potrivit pentru camera de zi, dormitor, birou si alte nevoie de un mediu linistit pentru pești de cultură.

Pachetul Include:

1 x Pompă de Apă

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 1-3 cm diferenta din cauza manuală de măsurare și 3-5 g pentru diferența între culori diferite.

2. Datorită ecranului diferenta de culoare poate fi o mică diferență față de ceea ce vă așteptați, vă rugăm să permiteți.

Etichete: compresor iaz, acvariu jeneca, biologic filtru burete, acvariu marin wave maker, pesti de acvariu live, acvariu filtru extern, pentru pompa de fantana, jecod, creșterea presiunii, 6f22

Tensiune 3.5-9V
Sursa De Alimentare TAXA
Material Cauciuc
Formă Fixă Închide

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea