OIVO Dual Controller Stație de Încărcare Pentru Xbox ONE S X Jocuri Doc de Încărcare de Răcire Vertical Stand Incarcator pentru Xbox ONE/S/X Consola

112.69lei

161.00lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

All-In-One Design Multifunctional: suport Vertical + cooler + controller stație de încărcare+ jocuri de stocare+ HUB USB port + 40cm cablu usb.

1.Indicatori LED: Este nevoie de același timp de aproximativ 2,5~4h pentru a încărca una sau două controlere; atunci Când Încărcarea se transformă în Culoare ROȘIE cu " Încărcare..." , atunci când este complet încărcat se transformă în VERDE.

2.Universal Suport Vertical: se Potrivesc pentru Xbox One X / Xbox One X S / Regulat Xbox one, permite consolei să fie utilizat în condiții de siguranță într-o poziție verticală.

3.De înaltă Eficiență, Sistemul de Răcire: Răcire cu două Ventilatoare păstrați consola ta rece și calm, dispersa caldura de la consola, pentru a îmbunătăți operaționale pe durata de viață.

4.Joc de Depozitare: Caracteristici de 15 sloturi să-organizează spațiul de joc, magazinul tau de jocuri pentru a le menține în ordine și la îndemână.

Specificatii produs:

Tensiune de intrare: USB 5V (Se poate conecta direct cu consola prin cablu USB inclus)

Curent de încărcare: maxim curent de încărcare pentru un singur controler XBox poate ajunge la 300MA,

și două controlere acuzat ia în același timp cu un curent mediu de 250MA.

Maxim viteza ventilatorului: 3500 10%PRM.Volumul maxim de aer: 12.6 CFM.

Controler de Timp de Încărcare: 2.5-4h sunt necesare pentru a încărca, una sau două controlere acuzat nevoie, în același timp Materiale: ABS si Metal Notă: Opriți utilizarea operatorului în timpul încărcării.

Pachetul de conținut: 1* Multifuncțional stand de Răcire 2* EVA pentru Xbox One X, pentru Xbox One S 4* Micro USB Conectori de Încărcare 1* cablu USB 1* Manual de Utilizare engleză Notă:Nu sunt incluse Consola de jocuri și Controlere și Carte de Joc

Etichete: nintendo wii, xbox 360 controlează, card credit titular, mare controler xbox, un xbox, stander standuri, stadioane controler stand, frumusete de albine, pentru suport, joc sega

Caracteristică 3 Cooling Stand pentru consola
Caracteristică 4 15 BUC Joc de stocare pe disc
MicroSoft Model Xbox One
Caracteristică 6 cu 40cm cablu Micro USB
Caracteristica 5 cu LED Indicator de Stare de încărcare
culoare negru, alb
Compatibil Marca/Model Microsoft
Nume De Brand OIVO
Numărul De Model IV-X0022
Caracteristică 1 Dual controller încărcător pentru XBOX ONE/X/S
Material ABS + Metal + EVA
Caracteristică 2 6 BUC Micro USB Conectori de Încărcare

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea