Forma patrata Culoare Solidă Chineză Consolida Îngroșa PP Plastic Tava Fast-Food Bucatarie sala de Mese Tava Restaurant care Servește Tava

47.69lei

68.13lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Forma patrata Culoare Solidă Chineză Consolida Îngroșa PP Plastic Tava Fast-Food Bucatarie sala de Mese Tava Restaurant care Servește Tava

✅ De siguranță, non-toxice, fara gust ✅ Duritate, durabil, nu este ușor de a sparge ✅ Costum de temperatura:100 de grade la -20 grade ✅ conductivitate termică Scăzută și ușor de manevrat ✅ Poate fi folosit in masina de spalat vase, nu în cuptor cu microunde

✅ Forma: Dreptunghi ✅ Material: PP ✅ de Culoare : Verde, Portocaliu, Negru, Alb, Rosu ✅ Dimensiune: 43x30.5cm

1 buc x Tava Fast-Food

1. Toate Elementele vor expediate în termen de manipulare timp limitat zi după ce a primit plata .

2 .Transportul, de obicei, durează 10-20 de zile la NOI din marea BRITANIE AU DE; 20-35 de zile la alte țări,de ventilație și alte incertitudini.Nu putem garanta timpul de sosire.Dacă nu poți accepta pe timp de transport maritim, vă rugăm să verificați cu taxă cu noi pentru a livra un produs prin intermediul express.

3.Odată ce Pachetul are o problemă ,cum ar fi pachetul rupte, defecte,Pierdute (Bec de transport maritim internațional ai vreun accident) ....Pls contactati-ne immediteadly .Vom încerca noastre cele mai bune pentru a da o soluție satisface.

4.Va vom trimite elementul și declarată mai mică valoare la fel de CADOU pentru transport maritim scop numai.Acesta nu va reflectorizante la prețul total plătit sau de valoarea de piață a produsului.Valoare mai mică va evita sau mini mi ze ta taxă de import.Orice taxe la import sau taxă este responsabilitatea cumparatorului.

1. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vom accepta cu plăcere element(e) din spate și poate oferi o rambursare completă sau schimb.

2. Vă rugăm să trimiteți produsul înapoi nepurtate și în starea inițială.Elementul trebuie să fie expediate prepaid și asigurate cu pachetul înfășurat în siguranță.De transport, de asigurare și de manipulare pe produsele returnate sunt non-rambursabile.

3. Articole cu măsurători care sunt în afara de / un centimetru nu sunt eligibile pentru o restituire.Toate masuratorile sunt aproximative și ar trebui să fie folosit ca un arbitru diferența.Măsurătorile pot varia de la un centimetru măsurătorile menționat.

4. Atunci când este un element returnabile pentru o rambursare?

După ce vom primi elementul pe schimb, un e-mail va fi trimis la tine și întoarcerea ta este procesată.

1. Orice problemă după ce a primit produsele noastre,vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi Neutru/Negativ feedback-ul.Am promisiunea de a vă ajuta să rezolve cât mai curând posibil,și face sa te simti absolut satisfăcătoare.

2. Vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ, fără a cere ajutor.

Vă rugăm să nu lăsați feedback negativ sau neutru dacă nu ați primit element în 30 de zile, pentru că am vorbit de transport maritim de timp în mod repetat.

Orice întrebări, vă rugăm să contactați cu noi. (Lăsați mesaj de la Balioilhaircare.ro) Vom răspunde mesajul în termen de 12 ore.E-mailurile vor fi răspuns întârziat privind duminică și de sărbători.

Etichete: tava, serv tava, tava de răchită, germina tava, acryl tava, unghii acrilice tava, tava de vid, unic farfurie de servire, eco tava, decor tava

Stil Stil American
Caracteristică Aprovizionat
Forma Dreptunghi
Utilizarea Alimente
Material PP
culoare Verde, Portocaliu, Negru, Alb, Rosu
Dimensiune 43x30.5cm

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea