WhtasKey Gol ID48 Transponder Chip Copie de Deblocare Cheie Auto Pentru VW Volkswagen Audi Seat Skoda, Honda, Porsche T6 Sticlă ID 48 Cip

34.19lei

49.55lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Produse Conexe:

Element Descriere:

• Transponder Chip: ID48 (T6) Cip • Stare:100% De Brand Nou • Culoare:Ca Imagine Arată • Dimensiune:1.2 cm*0.5 cm*0.3 cm(L*W*H) • Material: Sticlă • Greutate:0.5 g

Sfat Prietenesc:

• Acest chip este vândut la un Lacatus sau distribuitori client numai .daca ai stii ce e sau cum să îl utilizați.vă rugăm să ne contactați la început.nu doar locul pentru atunci când nu știi ce este.

Notă Importantă:

• Cip va avea nevoie de programare de către un grup de dealer sau de lăcătuș - cip pot fi programate o singură DATĂ! • Aceasta este o neprogramată, cip gol, puteți, de program sau copia cipul vrei (nu oferim servicii de programare). • Ai nevoie pentru a merge la dealer-ul local sau Lăcătuș magazin să taie cheie și programul de la masina ta,Lăcătuș ar trebui să perceapă mai puțin decât Dealerul. • Vă rugăm să asigurați-vă că cheia este exaxtly fel ca a noastră, dacă nu sunteți sigur vă rugăm să trimiteți original, cheie cip foto la noi pentru confirmare., noi vă va ajuta să cumpere corectă Chip.

Pachetul Include:

X5 / X10 / X20 /30 /50 Chip De Sticlă

AFIȘARE PRODUS

TRANSPORT

Despre Livrare:

1. Cu excepția sărbătorilor, ne promitem că mărfurile vor fi eliberate în termen de 1-3 zile de la confirmarea plății. 2. Vom aranja livrare conform vânzătorului pentru informații și metoda de transport maritim. 3. Dacă aveți nevoie pentru a schimba metoda de transport maritim și alte informații, vă rugăm să le furnizeze în termen de 24 de ore. 4. Timpul de expediere a comenzii este asigurată de către transportator, uneori, acesta va fi mai mult decât am promis, mai ales în timpul nostru Chinez de vacanță, există o întârziere, vă rugăm să înțelegeți. 5. Dacă doriți să primiți coletul mai repede, puteți alege Balioilhaircare.ro fără griji standard DHL, EMS și alte metode de transport.

Despre returnare și rambursare:

1. Dacă primiți o gravă deteriorare a mărfurilor sau alte probleme de calitate, vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile și returnați-l în termen de 30 de zile.Dacă dețineți acest articol pentru mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și nu vă vom returna sau înlocui produsul.fără nici o excepție!Costurile de transport sunt suportate atât de către cumpărători și vânzători.Notă: de Returnare nu includ daune fizice cauzate de utilizarea incorectă sau necorespunzătoare, instalarea de piese de schimb sau orice produs în condiții de funcționare anormale. 2. Toate produsele returnate trebuie să utilizați ambalajul original, și trebuie să ne furnizați cu o urmărire de transport maritim număr, motiv specific pentru a reveni, si postul tau. 3. După ce vânzătorul anulează tranzacția cu Balioilhaircare.ro, ne vom întoarce toate ofertei câștigătoare după ce a primit elementul original si ambalajul, inclusiv toate componentele și accesoriile.Sau, puteți alege să înlocuiți.

Despre feedback-ul:

1. Vom menține un standard ridicat de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! 2. Feedback-ul este foarte important pentru noi.Dacă pozitiv pozitiv feedback-ul este primit, vom oferi, de asemenea, la fel de feedback. 3. Ne rugăm să ne contactați imediat înainte de a da-ne feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem rezolva problema în mod satisfăcător putem oferi, de asemenea, diverse cheile de la mașină și transponder chips-uri pentru diferite marci auto.Dacă sunteți interesat în orice fel de produs, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.Pentru mai multe produse, vă rugăm să contactați-mă și vă va oferi cea mai buna oferta de pret.

FEEDBACK-ul

null

null

Etichete: cip id48, boxster, copiator id-ul 46, vw t5, v transporter t5, cle vw t5, bentley, blink 182 poster, vw t6 california camper, vw t6 california

Țara/Regiunea de Mașină Fabricarea China
Altă Parte Numărul Honda ID48 Transponder Chip de Sticlă
Tip De Material Audi ID48 T5 Transponder
Personalizare Da
Nume De Brand WhatsKey
Schimb Numărul Parte Scaun ID48 T6 Transponder
Numarul Parte VW ID48 T6 Transponder
R/C Funcție Cu

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea