Bicicleta Geanta Cilindru Sac Fascicul Agățat De Mâner Sac Sac Față Cu Benzi Reflectorizante Design Rezistent La Apă În Aer Liber Echipament De Echitatie

34.56lei

44.89lei

-23 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte: 1、Geanta Multifunctionala: vehicul Multifunctional pachet, mai multe metode de instalare.

2、Benzi Reflectorizante: Partea de siguranță reflectorizante benzi de design face mai sigur de a merge pe timp de noapte, și stopurile poate fi instalat în partea din spate.

3、Design rezistent la apa: Impermeabil pentru viață, butonul de eliberare rapidă de proiectare, în condiții de siguranță și convenabil de stocare și regăsire.

4、Fâșie Lungă: fâșie Lungă de design, aproximativ 25cm/9.84 în timp, aproximativ 2L capacitate internă.Hook-and-loop fix ghidon, ușor să se adapteze.

5、mai Multe Funcții: bicicleta fața sac ghidon este conceput ca o mare de ciclism accesorii.Este potrivit pentru cele mai multe tipuri de biciclete, cum ar fi biciclete pliabile, biciclete de șosea și de munte biciclete înainte de proiectare, cât și față de design, ca tine poate sac instalați-l pe sau sub bicicleta cadru frontal.

Caracteristici:

1. Rezistente la uzură și rezistente la rupere, capacitatea despre 2L.

2. Reflectorizante de design de suprafață, în condiții de siguranță de echitatie pe timp de noapte.

3. Stopurile pot fi instalate la coada.

Caietul de sarcini:

Nume: Față De Bicicletă Sac

Material: poliester

Dimensiuni:

Lungime: aproximativ 25cm/9.84 în

Diametru: aproximativ 9cm/3.54 în

Lista De Ambalare:

1*Față De Bicicletă Sac

1) TRANSPORT maritim la nivel MONDIAL.. (cu Excepția unor țări și APO/FPO)

2) S&H NU INCLUDE TAXELE, cumpărătorii vor fi responsabili pentru orice taxe locale sau alte drepturi de import.

3) Comenzile procesate în cadrul promis de zile după verificarea plății.

4)Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adrese TREBUIE să corespundă cu adresa de Livrare.

5) imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt pentru numai referință.

6) SERVICIUL de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

7) Daca nu ai primit coletul tău în termen de 39 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

8)puteți urmări numărul de urmărire pe http://www.17track.net/en sau puteți vedea informațiile de urmărire sub comanda on-line.

Etichete: lanterna dhl, decor eticheta, ipx8 led, SC01, digitale, suport comprimat, dentist vinil, archon se arunca cu capul, diamant pictura rundă completă ocean, display volvo v40, eagtac

Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea