Muselină Pături de schimbare de Scutece Moale Muselină de Bumbac Înfășa Pătură pentru Copil de Mari dimensiuni 47 x 47 cm Primirea Pătură

24.24lei

40.38lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Transport

Vă rugăm să verificați cu atenție numele, adresa și Numărul de Telefon, precum și mărfuri dimensiunea și culoarea.Vom trimite articole în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

Noi oferim China Post Air Mail de serviciu, va fi pe cât posibil de tranzit rapid.Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile sau o pierdere de timp în clearance-ul vamale, general de transport este de 15 la 60 de zile, vă mulțumesc pentru înțelegere.

Politica De Returnare

1.Singurul produs defect va fi oferit de schimb sau de restituire.

2.Clientul poate solicita pentru o înlocuire sau de restituire în termen de 7 zile de la primirea produsului.Clientul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte sorbind costurile pentru retur.

3.Aceasta poate dura până la 7 zile lucrătoare pentru a procesa reveni după ce vom primi produsul .Clientul este responsabil pentru toate continuare taxele de transport maritim.

Despre En-Gros

Angrosisti va fi salutat călduros!Avem propria fabrica, mulți angrosiști au fost de a cumpăra o mulțime de element de la fabrica noastra.Noi vă va oferi cel mai bun pret si calitate este, de asemenea, garantat.Dacă aveți de gând pentru a face achiziționarea de cantități mari, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați cu privire la livrare, de plată și reduceri speciale!

Feedback-ul

Apreciem feedback-ul pozitiv și vom răspunde la fel de bine.

Dacă aveți orice întrebări sau nevoie de orice ajutor, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!Toate e-mailurile vor fi răspuns în munca noastră de zile.

Dacă sunteți mulțumit cu produsul nostru, vă rugăm să lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv

Etichete: mare copilul de muselină, toamna bucătărie, dimensiune mare de muselină, 4 copilul de muselină, geometrice poncho, muselină foarte mare, 10 copilul de muselină, carouri teddy, pătură arunca, mari pături de muselină

Straturi 2 straturi
Model Tip Print
Varsta recomandata utilizarea 0-24 Luni
Greutate 200g/Pack
Nume De Brand Gllquen copil
Sezon Primavara, Toamna
Origine Zhejiang China (Continentală)
Gen Unisex
Intervalul De Vârstă 13-24m
Grupa De Vârstă Copii
Numărul De Model SJ0001
scutecelor tip pături pentru copii nou-născuți recuzită fotografie
Material 100% Bumbac
Pentru en-gros Acceptabil
Dimensiune 115*115cm
Tip De Element Muselină Înfășa Pătură
Cerere Perfect pentru copii cadouri pentru copii de duș, de Crăciun, ziua de nastere
Etichetă personalizată Acceptabil
Pachet 1 buc / pachet
Clasificare

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea