Bărbați Lenjerie Sexy de Crăciun Distracție fără Mâneci Adânc în formă de V Suspensor Boxeri de Craciun Petrecere de Carnaval Elan Cosplay Bikini Tanga

66.03lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Cerb de crăciun barbati sexy stil mens JJ sexy suspensor lenjerie

Produse includ: bretele

Dimensiune: confortul poate fi ajustată în funcție de greutate și obezitate, iar greutatea corpului este în termen de 55-200 KG.

Material: Poliester

Culoare: așa cum se arată

Cumparatorul observa:

1. După plasarea unei comenzi, dacă veți găsi că informațiile de urmărire arată "incapacitatea de a ridica", vă rugăm să nu vă faceți griji, logistica informații vor fi actualizate în termen de 3-10 zile.

-

2. Dacă găsiți că logistica informații arată "transport anulat", vă rugăm să ne contactați, vom verifica și a vă oferi un nou număr de urmărire.

-

3. După primirea mărfurilor, dacă veți găsi că produsul este deteriorat, vă rugăm să luați o imagine și să ne contactați imediat, astfel încât să putem rezolva rapid sau retrimite-l la tine.

-

4. Dacă nu ați primit pachetul in termen de 60 de zile. (Brazilia/Chile etc. 90 de zile), pachetul poate fi pierdut sau s-a întors pe drumul sau din cauza altor vamal motive.Vă rugăm să ne contactați în primul rând în loc de dispute.

-

5. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele, care este foarte important pentru noi, vă mulțumesc!

Etichete: mare boxeri bretele, oamenii wj boxeri, femei boxeri ck, mens suspensor litere, cureaua de oameni lenjerie, mens boxeri hugo, Suspensor fusta, oamenii dantele boxeri, oamenii dispoziția boxeri, ndc

tesatura compozitie Poliester
cosplay crăciun elan
Dimensiune Reglabil, potrivit pentru aproximativ 120 KG
Obscene Imagine No
Material Acril
Tema crăciun elan
Origine NC(de Origine)
Lenjerie De Stil Sling
toleranță domeniul de aplicare 1-2CM
Aplicabile gen De sex masculin
Nume De Brand LEOSOXS
Stil Crăciun Elan Chilotei Sexy
culoare Maro Deschis

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea