1 Set De Copii Vesta Tactica Kit Pentru Nerf În Aer Liber, Joc De Moda Personalizate Vesta Costum Suport Accesorii De Joc Jucarii

17.05lei

29.94lei

-43 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、Vesta Sport: darts, reviste și chiar mici tunuri au suficient spațiu.Copiii vor fi gata să lupte și gata de luptă!

2、Protecția Ochilor: ochelari de protecție și protecție solară strălucește în joc.Cu design super cool, echipamente vizuale și competitive masca vă va proteja de rău.

3、Kit-ul Include: Aceasta vesta sport kit-ul include 1 vesta, dart 1 geanta, 1 de sport masca, 1 revista clip, 1 sticlă de protecție, 1 curea de mână, și 30 de suplimentare darts.

4、Cadoul Perfect: jocul perfect accesorii pentru a utiliza.Copiii de toate vârstele vor primi cadouri surpriza de la zile de nastere, Craciun, Paste, ziua Recunoștinței sau de orice altă sărbătoare.

5、la Modă și Personalizate: la Modă și sport personalizate vesta are suficient spațiu pentru a găzdui mai multe echipamente, oferind un avantaj competitiv decisiv.Bucurați-vă de jocuri în aer liber cu prietenii!

Descriere:

1. Competitive vesta kit vă permite să efectueze o mulțime de putere de foc suplimentare pentru joc!Dacă aveți de gând să ia N-Strike de luptă la un nivel superior, atunci nu vreau să dor de acest kit!Pachet de darts, și putere de foc într-o competitive vesta, și ține pistolul în mâinile tale.Chiar dacă sunteți în mișcare, kit-ul poate ține pe deplin armate și gata pentru orice situație de luptă.Lupta acum.

2. Specială "fulger" design pe haine face vesta mai rece și mai la modă.Face cel mai rapid luptator pentru a învinge dușmanul.

3. Joc jucătorii pot suporta probleme de insuficienta darts.Cu acest competitive vesta kit, echipamentul este întotdeauna disponibil, permițându-vă pentru a mai face față cu ușurință cu orice situație de luptă.

Lista De Ambalare:

1*Vesta Copii

1*Competitiv Fata De Capacul

1*Revista

1*Sticlă De Protecție

1*Curea De Mână

30*Refill Darts

Etichete: negru nerf rival, militar vesta tactica om, nerf mega săgeată, zwift, pistol nerf, nerf, nerf lucrător, electric arme nerf, nerf bar atv-uri, dragunov svd

Coduri de bare No
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea