1080P Wifi Mini aparat de Fotografiat de Securitate Acasă Viziune de Noapte Wireless de Supraveghere de la Distanță a Monitoriza Camerele de P2P App Telefon

57.69lei

115.37lei

-49 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Sfaturi:

1. Asigurați-vă că acumulatorul încărcat complet înainte de a utiliza. 2. Orice întrebări despre utilizarea, Pls consultați manualul de carte.

Caracteristică:

Full HD 1080P - Camera IP vă permite să vizualizați în timp real ceea ce se întâmplă în interiorul tău acasă / birou în timp ce sunteți departe.De vedere la distanță pot fi accesate prin intermediul APLICAȚIEI folosind iOS și Android telefon.De asemenea, funcționează fără WiFi - atunci Când Nu WiFi, introduce un card Micro SD și porniți, aparat de fotografiat, de înregistrare și salvează fișiere video de pe cardul SD (cardul SD nu include).Multifuntion - viziune de Noapte + detectarea de Miscare + Alarma împinge, ele sunt baza pentru interior camera de securitate.Nu numai că puteți vedea lucrurile în întuneric, dar, de asemenea, captura pe cineva care este în mișcare.Construit în Magnet - Poate lucra bine cu orice materiale de fier, plasa cu ușurință oriunde.cu un rigid cablu de încărcare și magie de bază, puteți roti manual de 360°. 150° cu Unghi Larg de - a Oferi o larga gama vizualizare în camera ta.Acesta vă permite să știu fiecare mișcare s-a întâmplat în casa ta oriunde si oricand.

Caietul de sarcini:

Rezolutie: 1920*1080P Format Video: AVI Memorie: suporta pana la 128GB (TF card nu sunt incluse) Format De Compresie: H. 264 Suport APP: Android/iOS Sistem Perspectiva: 150°cu unghi Larg Baterie timp de lucru: 120 minute Material: aliaj de Aluminiu Dimensiuni: 2.5*4.5*4.5 cm/0.98*1.77*1.77"

Cum Să Utilizați

1. Descărcați APLICAȚIA(V380PrO) în APP Store sau Google Play. 2. Apăsați butonul ON/OFF 3 pentru a porni camera foto. 3. Găsiți și conectați camera wifi hotspot din telefon WLAN setare.Sau scanare Cod QR camera și conectați-vă acasă 2.4 GHz wifi în Aplicația.

Pachetul Inclus:

1 * WiFi mini camera 1 * Baza Magnetica 2 * Cabluri USB 1 * Manual De Carte

Etichete: ghete de fotbal spania, lightning cablu midi, lg v10 părți baterie, iphonex tumblr negru, pentru sugari puterea gât, ikea metal organizator, iphone 5se caz goku, blugi deess cardigan, iphone cazuri abstrat

Nume De Brand OUTMIX
Pachet Da
Numărul De Model PP03.15A
Tip De Interfață WLAN
Max. Rezoluție 1920x1080
Auto Focus Da
Pixeli 2 Mega
culoare Negru / Alb
Senzorul de imagine CMOS

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea