Suport de telefon Portabil Smartphone Muntele cu practica hamdori Pentru iPhone 7 plus Huawei, Meizu, Xiaomi Go Pro Hero Gopro Accesorii

23.41lei

32.99lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

Acesta este un elegant accesoriu portabil pentru a vă ajuta să capta cu ușurință momentele vieții cu smartphone-ul.Proiectat pentru confort și super ușor de a pune pe/decolare.

UNIVERSAL SUPORT de TELEFON - Ușor de utilizat, doar se introduce telefonul în primăvară încărcate cu suport pentru telefon și te\'re gata pentru a trage.acesta este conceput în primul rând pentru Peisaj de înregistrare.

Din FAȚĂ SAU din SPATE CAMERA - Telefon muntele este reglabil pentru a capta orice unghi de vedere cu fata sau din spate cu care se confruntă camera.Acest portabil muntele poate fi de asemenea utilizat pentru atasarea camerei GoPro prea.Se înclină pentru a captura indiferent de unghiul de vizualizare.

Element De Spectacol:

Etichete: diy led turn, onoare 7a popsocket, bandaj suport de telefon, mohamed salah, practica hamdori, deget, suport inel, gât smartphone, redmi t9, gopro titular, practica hamdori sex feminin

Are Difuzor No
Nume De Brand powstro
Material Plastic
Incarcator No
Compatibil Marca Alte
Numărul De Model 551-5
Utilizarea birou
Magnetic No

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea