Top cele mai bune de calitate real haină de blană de vulpe pentru femei de iarnă lungă naturale vesta de blana femeie veritabilă albastră haină de blană de vulpe jacheta Plus Dimensiune

1 203.69lei

2 271.12lei

-47 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Calitate de Top!

real naturala de vulpe albastră vesta de blana.Dacă vă place, bine ati venit la comanda.te rog spune-mi ce inaltime,greutate si Bust ( cm ), voi trimite mai bună dimensiune pentru tine.

CN Blana de Lungime Bust Marimea S 75cm(29.5") 88cm(34.6") M 75cm(29.5") 92cm(36.2")

Am

XL

XXL

XXXL

75cm(29.5")

75cm(29.5")

75cm(29.5")

75cm(29.5:)

96cm(37.8")

100cm(39.4)

104cm(40.9")

108cm(42.5")

Dimensiuni:cm(1 inch=2,54 cm,1cm=0.39 inch)

1:Cum de computere diferite culori de afișare diferit, culoarea elementul real poate varia ușor de la imaginile de mai sus.

2:Atenție: vă rugăm să ignore dimensiunea etichetelor vine cu o cârpă.Dimensiunea etichetelor, uneori, poate fi mai mult decât o descriere dimensiuni, deoarece acestea sunt pentru Chinezi.Suntem 1 sau 2 dimensiuni mai mici decât persoanele Europene și Americane.

Vă mulțumim pentru înțelegere

Elemente:

Toate elementele noastre sunt de la fabrica direct, cel mai bun preț cu înaltă calitate.

Material:

Toate materialele sunt selectate strict.(cum ar fi tesatura,fixare,zip,căptușeală și etc)

Fiecare bucată de elementul care le-am făcut pentru tine sunt plin de pasiunea noastră.

Plata:

În prezent, puteți plăti folosind Qiwi wallet,Moneybookers,visa,MasterCard și banktransfer.Puteți plăti, de asemenea, cu anumite carduri de debit, inclusiv

Maestro,Solo,Carte Bleue,Postepay,Carta Si,4B și Euro6000. Mai multe opțiuni de plată va fi disponibil atât pe Balioilhaircare.ro si magazinul nostru din funcție.

Transport:

Pentru a asigurați-vă că toți cumpărătorii noștri ar putea ajunge coletul la timp și în condiții de siguranță, majoritatea parcelelor de transport Gratuit prin EMS(aproximativ 5-12 zile de sosire), de cereri Speciale la livrare vă rugăm să ne anunțați în avans.

Disponibile metode de transport sunt: EMS, UPS, DHL, TNT .

Retur:

Am accepta cu bucurie de returnare pentru element fără întrebări, dacă acesta este returnat în termen de 17 zile în aceeași stare în care a fost trimis.Restituirile vor fi emise la valoarea reală a elementului.Sunteți responsabil pentru retur taxele de transport maritim.

Servicii:

Echipa noastră de servicii clienți este disponibil pentru a răspunde la toate întrebările în termen de 24 de ore de îndată ce vom primi dvs. de e-mail.

Vă rugăm să păstrați noastră de a stoca informații în fișier de contact, verificați site-ul nostru atunci când aveți timp sau au nevoie de noi produse, veți găsi produse de frumos aici, la magazinul nostru se potrivesc atât de perfect.

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi,vă rugăm să ia un minut să ne lase feedback-ul pozitiv cu 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

informații dimensiune

Notă : informațiile următoare sunt doar pentru referință .vă rugăm să contactați vânzătorul pentru a obține informații detaliate .

Etichete: haină de blană de nurcă lungime, blană adevărată femeie mult, haina de vest, womes captusit haina, im haină de blană, barbati geaca de iarna, anul vesta lunga, Vesta, vesta de blana pentru femei, haina blana nurca

element de moda / tehnologie Mozaic
Sezon primavara toamna iarna
Model Tip Solid
Cu glugă No
Stil Cald De Moda De Lux
Tesatura naturale reale de blană de Vulpe
Nume De Brand REROYFU
Tip De Închidere Singur Pieptul
Îmbrăcăminte De Tip Blana Naturala
Decor blana
Tip Slim
Lungime maneca(cm) Scurt
Ambarcațiunile\Technics Blana Complet
Material Blană De Vulpe
Transport Gratuit de transport maritim EMS/DHL/UPS
Grosime Gros (Iarna)
Maneca Stil Regulat
Numărul De Model FF0039
Gen FEMEI
Îmbrăcăminte Lungime mult
Guler O-Gât
haine numele vulpe vesta de blana
Stil De Culoare Culoare Naturala
Masina de spalat Uscat Curat Numai

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea