Acid hialuronic Ginseng Pierde in Greutate, Slabire Celulita Promova Arderea Grasimilor Crea Curbă Frumoasă Anti-rid de Corp Crema de Albire

19.04lei

57.73lei

-67 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Nume: Acid Hialuronic Ginseng Crema De Slăbire

Slogan: Arde Grăsimile Sănătoase De Slăbire

Net Wt: 1.4 oz/40G

Caracteristici Produs:

Cu extract de ginseng este perfect asortat cu acid hialuronic,conține o varietate de corp emoliente, ä blând textura, care este ușor de a pătrunde și de a absorbi,în timp ce de ridicare și fermitate, complet ardere de grăsime, după utilizare continuă, shapingthe perfect talie și picior linii.

Ingrediente:

PANAX GINSENG ROOT EXTRACT、ZINGIBER OFFICINALE (GHIMBIR) RĂDĂCINĂ EXTRACT DE CENTELLA ASIATICA EXTRACT、 EXTRACT DE HAMAMELIS VIRGINIANA, DE HIALURONAT DE SODIU.

Metoda De Utilizare:

1.Se aplică o cantitate adecvată de slabire crema pentru zona să fie masat. 2.Încet căldură până la pierderea in greutate crema este complet absorbita. 3.Înveliți-l în folie de plastic pentru 30-40 de minute și apoi se desprind.

Etichete: oamenii arde de grăsime, lotiune de corp nivea, sutien victoria, ginseng, rădăcină de ginseng, ginseng proaspăt, arganatural celulita cream, aichun crema de frumusete, Lotiune, piele albi

Țara/Regiunea de Fabricație China
Tip De Element Crema
Certificare GZZZ
Numărul Certificatului De 20200910
Utilizarea Corpul
Gen Unisex
NET WT 40g
Nume De Brand OEDO
Caracteristică De ardere a grasimilor
GZZZ YGZWBZ
Ingredient PANAX GINESNG EXTRACT DE RĂDĂCINĂ,ZINGIBER OFFIC
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Întreținere Corporală
parfum ginseng

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea