Manometru și Adâncimea benzii de Rulare cu Ecartament 2-în-1 Ecartament Anvelope Digital cu Cheie Lanț pentru Autoturisme, SUV-uri, Camioane și cele Mai multe Vehicule

34.07lei

54.92lei

-37 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Manometru și Adâncimea benzii de Rulare cu Ecartament 2-în-1 Ecartament Anvelope Digital cu Cheie Lanț pentru Autoturisme, SUV-uri, Camioane și cele Mai multe Vehicule

Caracteristici:

1.Măsuri atât a presiunii în anvelope(0.35-6.80 Bar sau 5-99PSI) și adâncimea benzii de rulare(0-16mm).

2.Comutare de citire pentru utilizare internațională.

3.Esay de Citit Ecran LCD Mare, de oprire Automată pentru Economisirea de Energie, suprafață de Rulare Sonda este Durabil Metal nu din plastic.Bara de culori lumini indică anvelope diferite situații.

4.Acest indicator Include centura clip & cheie lanț, plus un Design Conturat pentru Prindere Ușoară.

5. 2 replacable butonul baterii incluse.

Descriere

Avea grijă de anvelope

Este raportat că calvitie anvelope, sub/peste umflat anvelopele sunt principala cauza de accidente de mașină.Păstrați verificarea anvelopei staus cu ușurință-te cu convenabil ecartament anvelope.

2-în-1 ecartament anvelope

Un mic dispozitiv cu 3 * 1.5 * 0.85 inci, măsuri atât de presiune în pneuri(PSI, BAR, kpa, Kg/cm2 ) și adâncimea benzii de rulare (mm, inch )

Comutare de citire pentru utilizare international

Mai multe unități oferă o măsurare precisă: Gama de Presiune: 0.35-6.80 Bar sau 5-99PSI cu Precizie: +/-2% PSI; benzii de Rulare regula gama: 0-16mm cu precizie: +/-0.3 mm

Ecran LCD mare

1.38 * 0.85 inch ecran LCD mare oferă de înaltă identificarea numerele de lectură.Luminoase de culoare baruri aduce indicație clară a anvelopelor auto situație.

Ecartament Anvelope

Construit cu un metal lanț cheie care pot ajuta colecta și de a organiza gause cu ușurință.

Unitatea de conversie:

1KG/CM2=14.2 PSI

1KG/CM2=0.98 BAR

1KG/CM2=98.0 KPA

Lista De Ambalare:

Presiune În Anvelope Gaugex1

Notă:

1. Roata din față a mașinii este de 2,5 presiune de aer, și roata din spate este de 3.0 presiune de aer.

2. Șapte locuri vehicul off-road 3.5 aer presiune pe roțile din față și 4.0 aer presiune pe roțile din spate.

3. Presiunea în anvelope general de anvelope auto este sub 2.5, și presiunea în anvelope de anumite modele este diferit.Standard de presiune în anvelope general de masini este marcat pe tocul ușii de la ușa principală și de pe capacul rezervorului de combustibil.În timpul verii, vremea este relativ cald, anvelopele sunt ușor să se extindă, iar presiunea aerului este mai mică decât în mod normal sezoane, în jurul 2.3, care este mai mică decât cea standard.

4. Să-l ia împreună cu cheile este mai bine decât să rămână în mașină.Expunerea la lumina soarelui căldură pot influența performanța produsului sau chiar cauza un pericol.

Etichete: branduri de anvelope suv, lanț de zăpadă, cheie indicator 2007, m ecartament, indicator de rulare, fluture nas, original manometru anvelope, roți de camion, anvelope auto manometru, indicatoare de anvelope

Origine NC(de Origine)
Nume De Brand vvcesidot
Material Metal plastic
Numărul De Model Manometru

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea