Universal 1 Pereche 7/8" Motocicleta Oglinda Retrovizoare Rotund Ghidon Bar End Oglinzi Retrovizoare Motocicleta Oglindă Laterală Accesorii Auto

72.96lei

76.81lei

-5 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Universal 1 Pereche 7/8" Motocicleta Oglinda Retrovizoare Rotund Ghidon Bar End Oglinzi Retrovizoare Motocicleta Oglindă Laterală Accesorii Auto

Descriere:

Acest set nou de motocicleta oglinda retrovizoare este fabricat din material de aliaj de aluminiu, deci este foarte durabil.Unghiul dintre oglinda este reglabil, care canoffer tu suficient de larg pentru a vedea în mod clar, și, de asemenea, de a asigura securitatea.Rece luminoase de culoare și design elegant poate decora motocicleta mai nobil și moda.

Caracteristici:

1. Fabricata din aliaj de aluminiu cu carcasa rezistenta la apa, robust și durabil de coajă, se poate folosi pentru o lungă perioadă de timp.

2. Vine cu 7/8 inch bar end introduce bucșa sau direct clamp-on,built-inhexagon suruburi,usor de instalat, justexpand la screwsto fix,nici o modificare necesară.

3.De înaltă calitate optică de calitate convexe, rotunde retrovizoare mirrorgives-un mod clar și viziune largă, pe atât ziua cât și noaptea, să vă aducă mai bună vizibilitate.

4.Mai multe poziția ajustări, pot fi ajustate pentru a poziție verticală și orizontală.

5.Un design elegant și stilat,2 culori din bara de sfârșitul de a alege,instantaneu upgrade motocicleta într-o nouă personalizate ochi prinderea uite,cel mai bun înlocuitor pentru uzat sau rupt motocicleta bar end.

6. Potrivit pentru cele mai multe motociclete, motociclete, biciclete stradale, sport, biciclete și scutere cu 7/8 inch standard ghidon .

Caietul de sarcini:

Material: Aliaj De Aluminiu, Sticla

Culoare: Negru, Argintiu

Oglinda Diametru: 6.5 cm/2.6"

Oglindă a Arborelui: 11cm/4.3"

Greutate pachet: 343-456g

Montarea: Pentru cele mai multe dintre motociclete, motociclete, biciclete stradale, sport, biciclete și scutere cu 7/8" standard ghidon, cum ar fi forAprilia, BMW, Buell, Ducati, Honda, Indian, Kawasaki, KTM, Suzuki, Triumph, Yamaha, ect

Pachetul Inclus:

1 x Pereche de Motociclete Spate Oglinzi(Stanga + Dreapta)

Note:

1. Ușor de instalat, dar profesionale de instalare este foarte recomandat.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.

Etichete: bar om accesorii, oglinda retrovizoare, ktm duke 200 390 accesorii, mastech accesorii pentru motociclete, universale accesorii moto, ghidon coloane motociclete, bara oglinda motocicleta, panoramic oglinda retrovizoare 5, picnic apă, mare de motociclete accesorii

Tip De Element Oglinzi Laterale & Accesorii
Numele Modelului Motocicleta Oglinda Retrovizoare
Origine NC(de Origine)
Tip De Material Aliaj De Aluminiu De Sticlă
Element De Lungime 11cm
Înălțime Element 0inch
Lățime Produs 6.5cm
Articol Greutate 0.44kg

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea