Aer cald Motorul Stirling Educație Jucărie Energie Electrică DIY Kituri

133.29lei

222.16lei

-40 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

Extrem de bine-a făcut-- bord este fabricat din oțel de înaltă calitate cu măcinarea fină și de suprafață spray de durere.

Utilizarea de înaltă calitate din aliaj de stand; volanta, schimbul de aer cu piston, cilindru putere de linie și fierbinte cămașă de cilindru este fabricat din aluminiu masini fine, bine frezat, textura și frumusețea dublu combinație; axului articulațiilor conectat cu foarte mare precizie rulmenti in miniatura, stabilitate, fără lubrifiere; aceasta este o foarte elegant și fără probleme.

Operare ușoară.

Acesta este un complet funcțional de motor folosit ca un instrument de predare pentru a demonstra modul în energie(căldură) poate fi transformată în lucru mecanic.

Uimitoare piese de conversație pe birou & cool cadou !

Acest model este în formă de piese libere, exercitarea hands-on de capacitatea, și întreaga structură de metal pot fi în mod repetat demontat.

Dimensiunea Diagramă:

Dimensiune: aprox. 180x90x90mm/ 7.09x3.54x3.54inch

Pachetul Include:

1 Bucată Cu Aer Cald Model De Motor Stirling

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-3mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină,culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.

Etichete: mini motor kit rc, sterling motor 16, diy kit de electroni, motor model de simulare, benzina model motor, 4 timpi motor moto, toyan fs s100g 4 timpi motor rc, unghii de transfer, 80cc piston, diy aer motor

Certificare CE
Tip Motor Stirling Model
Material Alte
Nume De Brand MagiDeal
Numărul De Model QX-SL-01-M
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea