Flori artificiale Cutie de Cadou Flori False Săpun Parfumat de Flori de Flori de Trandafir Cutie de Cadou de Nunta Petrecere de Ziua Îndrăgostiților Cadou Cutie de Depozitare

28.74lei

47.12lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere: Acest tip de flori, o cutie-cadou este proiectat cu 3 tipuri diferite de flori pentru alegerea, suficient pentru a satisface diferite tipuri de nevoi, puteți comanda în funcție de ca.

Floarea este proiectat cu manopera rafinat și frumos de culoare, puteți trimite-l la prietenul tău și prietena ca un cadou de bun, arată sinceritatea ta.

De asemenea, puteți depozitare alt cadou ai pregătit, altele oferă o surpriză, puteți comanda în funcție de nevoie de dumneavoastră.

Floarea cutie de cadou este proiectat cu dimensiuni corespunzătoare, care este potrivit pentru casa, birou, magazin și în alte locuri, decorarea camerei dvs. frumos și atractiv.

Floarea este proiectat cu diferite tipuri de culori, puteți alege unul preferat de a comanda.

Caietul de sarcini:

Material: flori.

Culoare: arată ca în poze.

Dimensiune: 15*15*8 cm.

Notă:

Vă rugăm să permită o ușoară abatere de la datele de măsurare.

Datorită lumină și ecran diferență, elementele de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

Pachetul inclus:

1x flori cutie de cadou.

Lista de ambalare

.

Etichete: cutie flori, artifici de flori, mermaid partidul cutie, flori trandafiri cutie, ziua lui valentin, rose săpun, florale magnetic cutie de cadou, st. valentin, ika de stocare, ursuz

model Flori
Origine NC(de Origine)
Ocazie Nunta
Numărul de Pc-uri 1 buc
Numărul De Model 002

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea