Blocare biciclete Pedale Bicicleta Pene de Auto-blocare Road Ciclism Pantof Clipuri Compatibile Ciclism Crampoane Anti-alunecare Pedale Clipuri Pantofi

30.35lei

32.62lei

-6 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Material: importate nailon

Grad: 4,5 grade

Net greutate: 86 g

4.5 GRADUL plutitoare pedala de Țăruș sistem cu tot hardware-ul de montare, ajută la picioarele tale/glezne/picioare-și asume o poziție mai confortabilă în timpul de echitatie și să-ți ții picioarele la drum biciclete pedale.

Fiecare drum cu bicicleta clivajul este de numai 0.9 oz greutate și a făcut din material durabil nailon și gel de siliciu.Ghetele cu gel de siliciu poate crește frecare,sistem eficient de anti-alunecare.

Auto-alinierea modul, Ușor de instalat,ușor și în afară, pe deplin pârghie pentru concurs atletic,se potrivesc pentru cele mai multe, ciclism rutier pantofi cu trei găuri.

4.5 GRADUL plutitor este de fapt un element de design, care permite picioarele pentru a roti un pic lateral, în timp ce acestea sunt în siguranță, tăiate în.

Acest lucru ajută picioarele tale se simt mult mai sigur și gratuit, astfel, mai puțin tulpina în genunchi.

Ușor și în afară, ușor de instalat, utilizați o șurubelniță pentru șurubul de pene pe motocicleta rutier pantofi si pedale.

Fata si spate din pene pot fi rapidă cu Auto-blocare și de înlocuire.

Acestea au o suprafață mai mare pentru mai multe transfer de putere de la pedale, ceea ce înseamnă că merge mai repede!

De asemenea, ceea ce este frumos despre aceste ghete sunt realizate dintr-o înaltă calitate greu de plastic/cauciuc de tipul de material pe partea de jos, astfel încât să nu ar îngrijorat de zgârie podeaua atunci când mersul pe jos, cu pantofi de pe interior.

Mare Imbunatatire cu pedale.Material durabil Nailon și Gel de Siliciu poate crește frecare,sistem eficient de anti-alunecare.Atunci când mersul pe jos pe podele dure sunt destul de liniștită și comfotable .

Lista de ambalare :

2 x 4,5 grade float Pedala de Țăruș

6 x Șurub

6 x Garnitura

SFATURI:

Ghetele cu toate cele necesare șaibe și șuruburi pentru a merge direct în LOOK KEO compatibil pantof.

Vă rugăm să asigurați-vă că pentru a face cercetare și de a le alinia în mod corespunzător, sau vei avea probleme cu picioarele.

Va rugam sa ne re-verificați șurubul de etanșeitate înainte de a merge pe un drum lung, sau s-ar putea pierde unele dintre ele în timp ce ciclism.

Când ai început să le folosesc la prima dată, aceste Auto-blocare Ciclism Pedala de Pene nu poate fi atât de netedă, vă rugăm să reglați câteva ori pentru a fitheir mai bune puncte.

Etichete: bicicleta titan pedala, mec spd pene, pedale wellgo, pantofii de ciclism delta pene, pedala de aluminiu, domeniu, sidi ciclism pantofi pene, bicicleta de munte pedala, spd pene delta, racework

Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea